Κατατέθηκε η έφεση του ΟΦΗ στην ΕΠΟ για το πρόστιμο των 15 χιλ.

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ έκαναν πράξη την απόφαση τους και κατέθεσαν σήμερα το πρωί την έφεση στην ΕΠΟ επιζητώντας την μείωση του προστίμου των 15.000 ευρώ.

Η απόφαση του Ατρομήτου να μην πάει στα αποδυτήρια του “Γεντί Κουλέ” στο ημίχρονο του παιχνιδιού στοίχισε στον ΟΦΗ ένα σημαντικό ποσό που έφτασε τις 15 χιλ. ευρώ και το οποίο καλείται να πληρώσει. Άλλωστε, η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής στηρίζεται μόνο στην ακατανόητη ενέργεια του Ατρομήτου να μην μπει στα αποδυτήρια δίχως να υπάρχει λόγος ενώ την ίδια ώρα γίνονταν προσπάθειες από την ΠΑΕ προκειμένου να πειστούν οι Περιστεριώτες.

Μάλιστα, μάρτυρας είναι και ο φωτογραφικός φάκος που δείχνει το Νίκο Μαχλά να μιλάει με τον Γιώργο Παράσχο όπου του τόνιζε ότι δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος για να μην πάνε στα αποδυτήρια οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου.

Πάνω σε αυτά τα πλαίσια κατατέθηκε σήμερα η έφεση από τη νομική υπηρεσία του συλλόγου ελπίζοντας ότι θα μειωθεί το πρόστιμο που είναι από τα πιο υψηλά που έχει επιβάλει φέτος η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook