Τζώρτζογλου: “Tεράστια επιτυχία η παραμονή του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Athletic Radio 104,2 o Nίκος Τζώρτζογλου μίλησε  μεταξύ άλλων και για τον ΟΦΗ όπου και τόνισε πως η παραμονή της ομάδας ήταν τεραστια επιτυχία αν αναλογιστεί κανείς που βρισκόταν το προηγούμενο καλοκαίρι. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Τζώρτζογλου αναφερόμενος στον ΟΦΗ

Για το πως κρίνει την φετινή χρονιά του ΟΦΗ…

Δεν θα πω πως απλά είναι επιτυχημένη και ας ακουστώ υπερβολικός. Ισούται με κατάκτηση Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΟΦΗ με τα προβλήματα που είχε θα  έλεγα πως ο Πουλινάκης είναι τρελός. Η κάθε επιτυχία κρίνεται με το μπάτζετ  της ομάδας. Όταν παίρνεις μια ομάδα που δεν έχει τίποτα, εχει προσφυγές, τεραστιο οικονομικό άνοιγμα, την κυνηγάνε θεοί και δαίμονες και τα καταφέρνει,  τολμω να πως πως η διοίκηση με τις συνθήκες που αντιμετώπισε δεν είναι απλά επιτυχημένη χρονιά αλλά είναι σαν να κατέκτησε το Τσάμπιονς Λίγκ. Συγχαρητήρια σε αυτή τη διοίκηση γιατί αυτό που πέτυχαν ήταν απίστευτο. Συγχαρητηρια και στον κόσμο του ΟΦΗ. Το τι αντιμετώπισε ο ΟΦΗ σε κάποια παιχνίδια δεν το ξεχνάω. Ο ΟΦΗ θα μπορούσε να σωθεί ακόμα πιο άνετα αν δεν αντιμετώπιζε και κάποια προβλήματα με την διαιτησία. Σημασία δεν έχει μπαίνω σε μια ομάδα παίρνω τον ένα και τον αλλο και χρεώνω την ομάδα. Είσαι αποτυχημένος έτσι κύριε. Ο Αρης πήγαινε στην Ευρώπη κέρδισε στην Ατλετικο και σήμερα κινδυνεύει να διαλύσει. Ειναι επιτυχια αυτό;. Σημασία έχει με τι συνθήκες δουλεύες, τι διαχείριση κάνεις, πόσο αξιόπιστος είσαι. Τι να το κάνω να σωθεί η ομάδα και να χρωστάω σε όποιον μιλάει ελληνικά. Η διοίκηση του ΟΦΗ έκανε ένα χαμηλό μπάτζετ γιατί είχε πολλά οικονομικά προβλήματα και όλα αυτά αν τα συνυπολογίσει κανείς είναι τεράστια επιτυχία. Μπράβο στον Μάνθο Πουλινάκη με τέτοιες συνθήκες τα κατάφερε.

Για το αν η φετινη χρονιά μπορεί να αποτελέσει την αρχή για την αναγέννηση της ομάδας…

Έχω πει επανειλημμένος να βελτιώσει και να δώσει μεγαλύτερο βάρος. Το παράδειγμα του Εργοτέλη είναι το καλύτερο στην Ελλάδα. Αυτό το μοντέλο που έκανε ο Εργοτέλης πριν κάποια χρόνια και αποδίδει καρπούς να το ακολουθήσει ο ΟΦΗ και να δώσει μεγάλο βάρος. Νομίζω πως δεν έχει δοθεί εκεί η απαραίτητη σημασία. Θα πρέπει να δοθεί μεγαλύτερο. Άλλωστε έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Βλέπουμε τι κάνει η Μπαρτσελόνα, ο Άγιαξ. Πολύ σύντομα ο ΟΦΗ θα είναι μια κερδοφόρα επιχείρηση. Βέβαια δεν μιλάω για ένα και δύο χρόνια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook