Λαμπρόπουλος: “Αν δεν παίξεις στον ΟΦΗ δεν νιώθεις το μεγαλείο του”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μιλώντας στον Athletic Radio 104,2, ο Πατρινός μέσος τόνισε αυτό που είδαν όλοι: “Έκανα την καλύτερη χρονιά της καριέρας μου” και ήδη έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα.

Ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και τόνισε παράλληλα ότι επιθυμεί να παραμείνει στον ΟΦΗ εκτίοντας τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του και επισήμανε λέγοντας ότι :«Θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου και η πιο γεμάτη σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ. Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να μπω σε κανονικούς ρυθμούς επειδή προερχόμουν από μια δύσκολη χρονιά με τραυματισμούς. Όμως, δόξα το Θεό πήγαν όλα καλά και έμεινα πολύ ευχαριστημένος».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος στον AthleticRadio 104,2

Για τα προβλήματα του περασμένου καλοκαιριού: «Όταν μια ομάδα καταφέρνει να μαζευτεί το τελευταίο 10ημερο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και καταφέρνει στο τέλος να πετύχει τον στόχο της, τότε αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Φανταστείτε, ότι τόσο εγώ, όσο και ο Ιωαννίδης ήρθαμε την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, μετά την πρώτη αγωνιστική. Πετύχαμε τον στόχο μας άσχετα από το ότι δείξαμε ότι μπορούσαμε να πάμε ψηλότερα και το χάσαμε από κάποιες λεπτομέρειες».

Για όσα έζησε στον ΟΦΗ: «Όταν δεν ζήσεις την ομάδα, δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και ζώντας την για έναν χρόνο, το καταλαβαίνω και το αισθάνομαι απόλυτα».

Για την χρονιά που έκανε: «Πρώτα απ’ όλα, προερχόμουν από μια δύσκολη χρονιά. Αυτό το γεγονός μου έδωσε ένα παραπάνω κίνητρο για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Τα περισσότερα παιδιά που ήμασταν στην ομάδα, προερχόμασταν από όχι τόσο γεμάτες σαιζόν. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό γιατί είχαμε ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο και δίψα για διάκριση».

Για το πώς κύλησε η φετινή σαιζόν: «Όλα ήταν πολύ καλά στην ομάδα, δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα κατά την διάρκεια της χρονιάς και αυτό ήταν κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Είναι πολύ σημαντικό ότι υπήρχε στην ομάδα ένα εξαιρετικό κλίμα και στα αποδυτήρια ήμασταν όλοι ενωμένοι. Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι συγκεκριμένο. Ήταν μια καλή περίοδο τόσο για εμένα όσο και για την ομάδα. Σημασία δεν είχε σε ποια θέση αγωνίστηκα αλλά να υπάρχει το καλύτερο για την ομάδα».

Για το ότι ο ΟΦΗ τερμάτισε χαμηλά στην βαθμολογία: «Στα τελευταία 10 λεπτά του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης υποχωρήσαμε τρεις θέσεις στην βαθμολογία. Σίγουρα, θα μπορούσαμε να είχαμε τερματίσει ψηλότερα στην βαθμολογία. Στις λεπτομέρειες θα έλεγα ότι χαλάσαμε την εικόνα μας».

Για το ενδιαφέρον που υπήρξε από την Αγγλία: «Όταν υπάρχει η προοπτική του εξωτερικού, πάντα θες να κάνεις το επόμενο βήμα. Από την στιγμή που δεν έγινε κάτι, εμένα δεν με ένοιαζε. Ήθελα να μείνω στον ΟΦΗ, έμεινα και έκανα μια πολύ καλή χρονιά. Μέχρι να τελειώσει μια μεταγραφή, ακολουθούν αρκετά στάδια. Έμεινα στον ΟΦΗ, προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Για την επόμενη σαιζόν: «Είναι πολύ νωρίς να σκεφτόμαστε από τώρα την επόμενη χρονιά. Θέλουμε να χαλαρώσουμε λίγο, να αφήσουμε στην άκρη το άγχος και την πίεση που ζήσαμε και στην συνέχεια θα σκεφτούμε τη νέα χρονιά. Εγώ έχω συμβόλαιο με τον ΟΦΗ για έναν ακόμα χρόνο και θέλω να μείνω στην ομάδα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook