«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 27 Απριλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Πράσινη: Μένει Ηράκλειο ο Λαμπρόπουλος

Μολονότι είχε κρούσεις από αρκετές ομάδες ελέω της εξαιρετικής του φετινής παρουσίας, μένει στο Ηράκλειο. Ο Λαμπρόπουλος που έκανε θραύση με τον ΟΦΗ αυτή τη σεζόν θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του έως και το 2014.
Ο ποδοσφαιριστής μιλώντας στο περιβάλλον του έλεγε πως θα συνεχίσει στους Κρητικούς βάζοντας έτσι τέλος στη φημολογία που τον ήθελε να αποχωρεί για μια καλύτερη επαγγελματική σταδιοδρομία.
Τη Μεγάλη Τρίτη θα πραγματοποιηθεί στο «Γεντί Κουλέ» φιλικό με τον Πλατανιά για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Για την αναμέτρηση αυτή μάλιστα φέρεται να κίνησε τις διαδικασίες, εκτός του ΟΦΗ, και ο Αναστασιάδης προκειμένου τις μέρες του Πάσχα να δοθεί βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Sportday: Φιλικό με Ρούβα

Σήμερα (17:30) ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει σε φιλική αναμέτρηση στο «Βαρδινογιάννειο» τον Ρούβα. Είναι το δεύτερο φιλικό στο οποίο ο Γιάννης Πετράκης θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, προκειμένου να διαπιστώσει σε ποιους μπορεί να υπολογίζει εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Από εκεί και πέρα εκδικάστηκε χθες η αίτηση ανακοπής της ΠΑΕ για τη διαταγή πληρωμής που έχει ο πρώην μεγαλομέτοχος. Φανούρης Βατσινάς ύψους 750.000 ευρώ και η υπόθεση πήρε αναβολή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook