“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 30 Απριλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 30 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Ελεύθερη είσοδος

Στις 17:00 το αποχαιρετά για φέτος τον κόσμο του. Η είσοδος στο γήπεδο για το φιλικό με τον Πλατανιά θα είναι ελεύθερη ώστε να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι.
Αποτελεί και μία κίνηση ευγνωμοσύνης προς τους φιλάθλους που στήριξαν τη φετινή προσπάθεια για τη σωτηρία.

Goal

Ανοιχτές οι θύρες

Δωρεάν είσοδος τελικά θα υπάρξει στο σημερινό φιλικό του ΟΦΗ με τον Πλατανιά στο «Γεντί Κουλέ» (5 μ.μ.). Αν και αρχικά το «σχέδιο» ήταν τα όποια έσοδα να δοθούν σε κάποιο ίδρυμα του Ηρακλείου, τελικά έγινε αλλαγή πλεύσης και σι θύρες 4,5,8 και 9 θα είναι ανοιχτές για τον κόσμο.
Ο Γιάννης Πετράκης θα έχει την ευκαιρία να κάνει και πάλι δοκιμές, ενώ μετά το φιλικό σι Ηρακλειώτες θα έχουν άδεια για τις γιορτές του Πάσχα. Επιστρέφουν στις προπονήσεις τη μεθεπόμενη Τετάρτη.

Φως

Φιλικό με Πλατανιά για τον ΟΦΗ

Την ευκαιρία για ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, στο οποίο ο Γιάννης Πετράκης θα δοκιμάσει κάποιους παίκτες από την ομάδα Κ20 και παράλληλα θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες ot οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα που έληξε, θα έχει σήμερα ο ΟΦΗ με αντίπαλο τον Πλατανιά (ώρα έναρξης 5.00 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο).
Στο πιο σημαντικό φιλικό ως τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου θέλει να διαπιστώσει κάποια πράγματα για την αγωνιστική κατάσταση ορισμένων παικτών, ενώ από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αποδείξουν στην πράξη ότι δικαιούνται μια θέση στο ράστερ της επόμενης χρονιάς.
Οσον αφορά τα θέματα του σχεδιασμού της νέας αγωνιστικής περιόδου (Πετράκης και συμβόλαια παικτών που λήγουν), φαίνεται ότι μέχρι την Κυριακή του Πάσχα δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια εξέλιξη. Όχι γιατί δεν απασχολούν τους διοικούντες την ηρακλειώτικη ΠΑΕ, το αντίθετο μάλιστα, αλλά γιατί οι προτεραιότητες είναι άλλες στην παρούσα φάση. Και βέβαια βασική προτεραιότητα είναι η συμπλήρωση του φακέλου της αδειοδότησης, για τον οποίο επιθυμούν να είναι πλήρης ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα ανάλογα με αυτά της περσινής περιόδου. Την ίδια ώρα οι διοικούντες προσπαθούν να ρυθμίσουν {και να φανούν συνεπείς σε) κάποιες περιπτώσεις όπου έχουν δημιουργηθεί οικονομικές εκκρεμότητες (για παράδειγμα απέναντι στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα) ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες της καινούργιας αγωνιστικής περιόδου.
# Προαγωγή στην επαγγελματική ομάδα του ΟΦΗ αναμένεται να πάρει ο 18χρονος στόπερ Μανώλης Φαζός. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε και ήδη ο Πετράκης τον έχει επιλέξει να αγωνίζεται στα φιλικά παιχνίδια που δίνει ο ΟΦΗ μετά τη λήξη της περιόδου. Ο Φαζός αγωνίστηκε στο ματς του Σαββάτου με τον Ρούβα και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί και σήμερα κόντρα στον Πλατανιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook