«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 3 Μαΐου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 3 Μαΐου μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday: Φαβορί ο Παύλος

Πριν από μερικές μέρες είχαμε γράφει ότι ο Νίκος Αναστόπουλος και ο Νίκος Νιόπλιας αποτελούν τα πρώτα ονόματα υποψηφίων νια να διαδεχτούν τον Γιάννη Πετράκη, όμως τελικά κανείς από τους δύο δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή του Μάνθου Πουλινάκη.
Από τη στιγμή που ο Δερμιτζάκης «τα έσπασε» με τον Πανθρακικό. αυτός είναι πλέον το φαβορί για την ομάδα της Κρήτης. Και ήδη από τον ΟΦΗ τον έχουν προσεγγίσει.
Φαβορί μεν. με μία προϋπόθεση δε: να παραμείνει στην προεδρία ο Πουλινάκης. κάτι που θα ξεκαθαρίσει μετά το Πάσχα, στη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ. Το προβάδισμα του Δερμιτζάκη συνίσταται σε τρία στοιχεία.
Το πρώτο είναι ότι υπήρξε συμπαίκτης του Πουλινάκη στον Εργοτέλη. όταν έπαιζε στη Γ Εθνική, τη σεζόν 1996-97 και διατηρούν καλές σχέσεις. Μάλιστα, αρκετές φορές φέτος έτυχε να μιλήσουν κι από κοντά. Το δεύτερο στοιχείο είναι ότι διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και με τον Γιώργο Βλαχάκη. παράγοντα του Π.Ο. Ατσαλένιου όταν ο Δερμιτζάκης ήταν τότε προπονητής. Ο Δερμιτζάκης καλοβλέπει την επιστροφή του στο Ηράκλειο.
Κυπριακά δημοσιεύματα έβαλαν στο… κάδρο των υποψήφιων για την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ τον Πάμπο Χριστοδούλου.
κης δούλευε εκεί. Ο οποίος Βλαχάκης τώρα είναι στη διοίκηση του ΟΦΗ. Το τρίτο στοιχείο έχει να κάνει με τον ίδιο τον Καβαλιώτη προπονητή. Στο Ηράκλειο έχει ζήσει κάμποσα χρόνια, ως παίκτης και προπονητής, και τον ελκύει η ιδέα να επιστρέψει και δη στη μεγάλη ομάδα της πόλης.
ΠΗΡΕ Π0ΝΤ0ΥΣ Ακόμη και όσοι στον ΟΦΗ δεν τον γνώριζαν προσωπικά, νιώθουν σκλαβωμένοι με τη φιλοξενία -ελέω Δερμιτζακη- που απόλαυσε η κρητική ομάδα στο φετινό της ταξίδι στην Κομοτηνή. Φυσικά, ούτε ο Δερμιτζάκης ούτε οι διοικούντες επιβεβαιώνουν ανοιχτό τα περί επαφών, καθώς πρέπει πρώτα να υλοποιηθεί η ειλημμένη απόφαση για το «διαζύγιο» με τον Γιάννη Πετράκη.
Στην περίπτωση, όμως.που στη γενική συνέλευση προκύψει διαφορετικό διοικητικό σχήμα, τότε δεν πρέπει ν’ αποκλειστεί το ενδεχόμενο να επανέλθουν στο προσκήνιο τα ονόματα του Αναστόπουλου και του Νιόπλια. Μπορεί η «Θύρα 4» να εξέδωσε ανακοίνωση υΠέρ του Πουλινάκη. αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να προκύψει στη συνέλευση, μια και η διοικητική κατάσταση είναι ιδιόρρυθμη.

Ωρα Για Σπορ: Πολύ κοντά ο Δερμιτζάκης

Το Διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ .αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Γιάννη Πετράκη και πλέον ο πάγκος της κρητικής ομάδας μένει κενός. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Μάνθος Πουλινάκης βάσει έγκυρων πληροφοριών έχει αποφασίσει να προσλάβει τον Παύλο Δερμιτζάκη, ο οποίος δεν ανανέωσε με τον Πανθρακικό και μετά το Πάσχα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η συνεργασία με τον κρητικό προπονητή.
Παράλληλα, φήμες θέλουν τους κρητικούς να κοιτάζουν και στην Κυπριακή «αγορά» για προπονητή , με πρώτο στόχο τον Πάμπος Χριστοδούλου , τεχνικό της Ανόρθωσης, με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να δηλώνουν άγνοια πάνω στο θέμα. Τέλος, ο Παναθηναϊκός απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Αλέξη Περογαμβράκη, λόγω της απαγορευτικής τιμής παραχώρησης του παίκτη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook