‘‘Ασπρόμαυρος Τύπος‘‘… Μ. Σάββατο 4 Μαϊου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Μεγάλο Σάββατο 4 Μαϊου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Φήμες για Μαχλά

Ανθρωποι του Μαχλά τον πιέζουν, σύμφωνα με πληροφορίες να μπει μπροστά και να ηγηθεί διοικητικού σχήματος. Αυτές οι φήμες έχουν φτάσει και στα αυτιά του προέδρου της ΠΑΕ.
Μάνθου Πουλινάκη. εξ ου και η πρόσφατη ανοιχτή επιστολή-απολογισμός, με την οποία πέταξε το γάντι σε όποιον θεωρεί ότι μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα από τον ίδιο στην ηγεσία του ΟΦΗ.
Σε κάθε περίπτωση, η γενική συνέλευση των μετόχων αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Goal

Πλησιάζουν οι ανακοινώσεις

Οι φήμες οργιάζουν για τον Παύλο Δερμιτζάκη (φωτό) όοον αφορά τον πάγκο του ΟΦΗ και από βδομάδα θα φανεί το αν θα είναι ο νέος τεχνικός των Κρητικών. Οπως κι αν έχει, είναι γκραν φαβορίαυτή τη στιγμή και λογικά ο Πουλινάκης θα του εμπιστευτεί τις τύχες του ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ του ΟΦΗ

Μπορεί το θέμα του προπονητή να είναι το πρώτο και αυτό που «καίει» τους ανθρώπους του ΟΦΗ, αλλά δεν είναι και το μόνο που τους απασχολεί. Και αυτό διότι οι «ασπρόμαυροι» θα προχωρήσουν τις επόμενες ημέρες και μέχρι τις 20 του μηνός σε ξεκαθάρισμα και του ρόστερ… Κοινώς, kc ποιοι παίκτες αναμένεται να οριστικοποιηθεί πως θα πάψουν να είναι κι τοικοι Ηρακλείου…
Σε ό,τι αφορά το θέμα του πάγκου, την προσεχή εβδομάδα όλα δείχνουν ότι θα πραγματοποιηθεί ένα ραντεβού της διοίκησης με τον Γιάν νη Πετράκη, το οποίο θα έχει περισσότερο τυπικό χαρακτήρα, καθώς ο νυν κόουτς του ΟΦΗ είναι μάλλον βέβαιο πως δεν συνεχίζει. Όσο για τους υποψήφιους, μπορεί τα βασικά ονόματα που ήδη «παίζουν», ακούγονται και γράψαμε να είναι ο Παύλος Δερμιτζάκης και ο Νίκος Παπαδόπουλος, ωστόσο «καμένο χαρτί» δεν είναι ούτε ο Νίκος Αναστόπουλος. Και αυτό γιατί υπάρχει παράθυρο επιστροφής του «μουστάκια», υπό ορισμένες όμως προϋποθέσεις, ώστε να επουλω θούν οι πληγές που άφησε η περσινή αποχώρησή του από το Ηράκλειο. Ως εκ τούτου, ο Αναστόπουλος θα πρέπει σε αυτή την περίπτωση να τα βρει πρώτα με τον Μάνθο Πουλινάκη και εν συνεχεία με τους οργανωμένους φίλους της ομάδας, οι οποίοι δεν ξέχασαν τον τρόπο φυγής του τότε για το Περιστέρι και τον Ατρόμητο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook