Μπακάκης: ‘‘Τον Ιανουάριο είχα πρόταση από τον ΟΦΗ‘‘

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο νεαρός δεξιός μπακ του Παναιτωλικού σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση από τον ΟΦΗ τον περασμένο Γενάρη ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Πετράκη.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στον ΑΟ Χανιά και όπως αναφέρει σε συνέντευξη του ο Μπακάκης: “Ναι, έγιναν κάποιες συζητήσεις με τον ΟΦΗ και τον μάνατζέρ μου, όμως με όλα όσα γίνονταν το καλοκαίρι στην ομάδα δε προχώρησε το θέμα. Βέβαια, επέστρεψαν και τον Γενάρη και με προσέγγισαν, όμως πλέον ήμουν στον Παναιτωλικό και δε μπορούσα να φύγω”. 

Ως γνωστόν, ο Μπακάκης βρισκόταν σε συζητήσεις με τον Σήφη Κορωνάκη το περασμένο καλοκαίρι ωστόσο τελικά δεν προχώρησε το θέμα της μεταγραφής του από τον ΑΟ Χανιά στον ΟΦΗ.

Ο νυν ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού είπε τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Πετράκη υπογραμμίζοντας ότι ‘‘δούλεψα με ένα φοβερό άνθρωπο και προπονητή, τον Γιάννη Πετράκη. Είναι πολύ καλός προπονητής, με σωστή συμπεριφορά σε όλα τα θέματα. Είναι ένας άνθρωπος που θα θυμάμαι και θα εκτιμώ για πάντα. Σίγουρα έχω κρατήσει πολύ καλές σχέσεις μαζί του και εκτιμάμε ο ένας τον άλλο‘‘.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook