΄Ασπρόμαυρος Τύπος΄… Τρίτη 7 Μαϊου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 7 Μαϊου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ. 

Sportday

Ενοχλημένος ο Μαχλάς

Στην αντεπίθεση ετοιμάζεται να περάσει ο Νίκος Μαχλάς. Ανθρωποι του τονίζουν ότι είναι σφόδρα ενοχλημένος με τον Μάνθο Πουλινάκη. ύστερα από τις βολές του προέδρου του ΟΦΗ εναντίον των προκατόχων του για κακοδιαχείριση στην ΠΑΕ.
Ο νυν πρόεδρος δεν εξαίρεσε τον Μαχλά. μολονότι υπήρξαν συνεργάτες στη φετινή περίοδο, έστω κι αν από ένα σημείο κι έπειτα ο δεύτερος άρχισε ν’ αποστασιοποιείται. Τον πείραξε, λοιπόν, η στάση του Πουλινάκη και στο μυαλό του είναι ακόμη και η συνέντευξη Τύπου, για ν’ απαντήσει καταλεπτώς για την περίοδο της δικής του προεδρίας. Προβάλλοντας, βέβαια, τις δικές του θέσεις και να πείσει άτι δεν ευθύνεται για τη συσσώρευση των χρεών που αποδεδειγμένα βρήκε ο τωρινός πρόεδρος όταν ανέλαβε τις τύχες της κρητικής ομάδας.
Ανεξάρτητα απά το τι θα πει δημόσια ο Μαχλάς. το βέβαιο είναι ότι θα εντείνει παρασκηνιακά τις κινήσεις για τη συγκρότηση ισχυρής διοικητικής ομάδας, με πρόσωπα γνωστά στην «οικογένεια» του ΟΦΗ. προκειμένου να θέσουν στην άκρη τον Πουλινάκη στη γενική συνέλευση των μετόχων. Αγωνιστικά, δεν υπάρχει δραστηριότητα, αφού οι παίκτες έχουν ρεπό μέχρι και αύριο.

ΦΩΣ

Έρχονται εξελίξεις στον ΟΦΗ

Είναι σαφές ότι στον ΟΦΗ είναι όλοι ευχαριστημένοι από την παραμονή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία. Σε αντίθετη περίπτωση, το μέλλον των Ηρακλειωτών θα ήταν αβέβαιο με τη δυσμενή κατάσταση που υπάρχει στο οικονομικό κομμάτι. Τουλάχιστον το γεγονός ότι και τη νέα σεζόν οι Κρητικοί Θα αγωνίζονται στη Σούπερ Λίγκα τους επιτρέπει να βάλουν, όσο αυτό είναι εφικτό, σε μια τάξη τις οφειλές που έχουν προκύψει. Και μπορεί ως προς αυτό να υπάρχει ικανοποίηση, ωστόσο οι εξελίξεις ουδέποτε σταματούν στις ΠΑΕ. Και στον ΟΦΗ οι εκκρεμότητες είναι αρκετές και έχουν να κάνουν με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας περιόδου. Την προηγού-.
μενη εβδομάδα ο πρόεδρος Μάνθος Πουλινάκης έκανε τον οικονομικό απολογισμό και σειρά παίρνει το μέγιστο θέμα, ο άνθρωπος που θα καθοδηγήσει τους «μελανόλευκους» στο νέο πρωτάθλημα. Στην ομάδα εκτιμούν και σέβονται απεριόριστα τον Γιάννη Πετράκη. Για αυτό, παρ’ ότι οι πιθανότητες παραμονής του στην τεχνική ηγεσία είναι λίγες, οι άνθρωποι του ΟΦΗ θα συζητήσουν μαζί του προτού παρθεί η τελική απόφαση. Μέσα στην εβδομάδα λογικά θα υπάρξει εξέλιξη και από εκεί θα αρχίσει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν. Στην ατζέντα κυριαρχεί και το ζήτημα των ανανεώσεων των συμβολαίων ορισμένων ποδοσφαιριστών, το οποίο βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με τα αποτελέσματα της αδειοδότησης. Αφού ολοκληρωθούν οι παραπάνω ενέργειες, τότε θα καταρτιστεί η λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Το θετικό για τον ΟΦΗ είναι ότι υπάρχει ένας κορμός στον οποίο θα στηριχτεί το νέο σύνολο, οπότε οι λύσεις που θα προχωρήσουν αναμένεται να περάσουν από… κόσκινο. Λίγες και καλές, ώστε από του χρόνου να μη βρεθεί η ομάδα να παλεύει για την παραμονή μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Goal

Τα λένε με Πετράκη

Η φημολογία και τα δημοσιεύματα για αλλαγή οκυτάλης στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ καλά κρατούν. Σημαντική… λεπτομέρια όμως είναι ότι ακόμα ο νυν τεχνικός Γιάννης Πετράκης δεν έχει ενημερωθεί για την απόφαση της διοίκησης. Είναι θέμα χρόνου να ειδοποιηθεί σχετικά ο εν λόγω προπονητής και έπειτα να δρομολογηθεί η διάδοχη κατάσταση, με τον Παύλο Δερμιτζάκη να είναι προ των πυλών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook