«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 10 Μαΐου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Sportday

Η ανταλλαγή δηλώσεων μεταξύ του προέδρου του ΟΦΗ, Μάνθου Πουλινάκη, και του αντιπροέδρου, Νίκου Μαχλά, αναμένεται να απασχολήσει το Δ,Σ. της κρητικής ΠΑΕ, στην αποψινή συνεδρίαση του. Μία συνεδρίαση η οποία προμηνύεται σημαντική, μια και κατά τη διάρκεια της αναμένεται να παρθεί η οριστική απόφαση για τη μη συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή, Γιάννη Πετρόκη. Ως γνωστόν, το όνομα του Παύλου Δερμιτζάκη «παίζει» δυνατά, αν και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο ΟΦΗ πρέπει να παλέψει κι άλλο την περίπτωση του Νίκου Νιόπλια.

GOAL

Διαφωνίες, ξεκαθαρίσματα παλιών και… καινούργιων λογαριασμών, πισωγυρίσματα, εγωισμοί και πείσματα… Είτε γίνει σήμερα είτε τις επόμενες μέρες (πιθανότατα την ερχόμενη Δευτέρα), το διοικητικό συμβούλιο του ΟΦΗ θα πρέπει να χαράξει έναν δρόμο πάνω στον οποίο θα πορευτεί η ομάδα τη νέα περίοδο, πρωτίστως χωρίς αντιπαλότητες. Οι δηλώσεις του Μαχλά και η άμεση απάντηση του Πουλινάκη έχουν ρίξει αρκετό λάδι στη φωτιά και από χθες το βάρος πέφτει στο να μετριαστούν οι τόνοι της αντιπαράθεσης.
Πρώτος και καλύτερος ο ίδιος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, ο οποίος πιάνοντας τον σφυγμό και μετρώντας τις αντιδράσεις από τα όσα είπε, δεν θα πρέπει να έμεινε και τόσο ικανοποιημένος…
«Μέσα σ’ ένα ΔΣ υπάρχουν διαφωνίες κι εκεί πρέπει πρώτα να συζητούνται και μετά στον Τύπο» ανέφερε με νόημα ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ανδρέας Μανουσάκης, χαρακτηρίζοντας ζωντανή ιστορία του συλλόγου τον Νίκο Μαχλά και επιτυχημένο πρόεδρο τον Μάνθο Πουλινάκη…
Επίσης το μήνυμα που έστειλαν σύσσωμοι οι οπαδοί του ΟΦΗ ήταν γεμάτο νόημα και με σαφείς αποδέκτες. «Κύριοι, συμμορφωθείτε και συστρατευθείτε στην προσπάθεια που γίνεται για την οικονομική τα μηνυματα απο ολες τις κατευθυνσεις δεν ηταν ενθαρρυντικα για τον Νίκο Μαχλα.
οι δηλωσεισ του θεωρηθηκαν απο τους περισσοτέρους ακαιρες και άκυρες εξυγίανση και τη σωτηρία της ΠΑΕ. Η ομάδα πρόεδρο έχει, δεν θέλει…». 0 Νίκος Μαχλάς λοιπόν προς το παρόν κάνει πίσω, ανασκουμπώνεται και περιμένει το Δ. για να κάνει τις όποιες κινήσεις τακτικής.
Ο «Δέρμι» και ο «πντι-Γκέραρντ» Στο πρακτικό του θέματος ωστόσο υπάρχουν κι άλλα μέτωπα ανοικτά, που είναι εξίσου σοβαρά. Εκτός από τις διοικητικές διαμάχες που θα συζητηθούν, κυρίαρχο είναι το ζήτημα του προπονητή, για το οποίον στον ΟΦΗ θέλουν να προχωρήσουν σε ένα όσο το δυνατό βελούδινο… διαζύγιο με τον Γιάννη Πετράκη. Ο Παύλος Δερμιτζάκης εξακολουθεί να είναι το πρώτο φαβορί για τον πάγκο, με τον Ρεθυμνιώτη τεχνικό να προορίζεται για ένα πόστο τιμητικό, ανάλογο με αυτό που είχε στο παρελθόν ο Εγκεν Γκέραρντ. Σύμφωνα με πληροφορίες στον Πετράκη θα προταθεί το πόστο του επικεφαλής των τμημάτων υποδομής, που θα αναλάβει να βρίσκει ταλαντούχους ποδοσφαιριστές τόσο από την Κρήτη όσο και από την υπόλοιπη Ελλάδα.
Κι όπως έλεγε χθες άνθρωπος της ΠΑΕ «δεν μας μένει χρόνος. Μέσα σε έναν μήνα θα πρέπει να τα έχουμε ξεκαθαρίσει όλα αυτά, αφού αρχές Ιουλίου η ομάδα θα ξεκινήσει προετοιμασία. Είναι γραφτό ο ΟΦΗ κάθε καλοκαίρι να ξεκινάει τη σεζόν ψάχνοντας πρώτα για διοίκηση και μετά για προπονητή και παίκτες…».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook