Στην Αλκή Λάρνακας καταλήγει ο Μπερτίν

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε παρακείμενο ρεπορτάζ αναφέρουμε ότι ο Φραντς Μπερτίν βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με Κυπριακό σύλλογο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αυτός είναι η Αλκή Λάρνακας. O Aϊτινός αμυντικός συνεχίζει τις διακοπές του με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο εξωτερικό και όλα δείχνουν ότι έπειτα από 2,5 χρόνια θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΟΦΗ.

Ο ίδιος είχε… φροντίσει να ενημερώσει τους φιλάθλους του ΟΦΗ μέσω του facebook όπου τους αποχαιρετούσε λέγοντας μεταξύ άλλων πως αποχαιρετούσε την Κρήτη έπειτα από τον Γενάρη του 2009 οπότε και ήρθε στο Ηράκλειο. Ουσιαστικά, ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός φανέρωσε τις προθέσεις του το τελευταίο 10ημερο όταν και δεν επέστρεψε στην Ελλάδα συνεχίζοντας τις διακοπές του. Ο Νίκος Αναστόπουλος και ο Νίκος Μαχλάς θεωρούν επιτακτική την παρουσία του στον ΟΦΗ της επόμενης περιόδου ωστόσο ο ίδιος ο 28χρονος αμυντικός είχε αλλού το μυαλό του δείχνοντας ότι για εκείνον είχε κλείσει οριστικά το κεφάλαιο ΟΦΗ.

Επί της ουσίας, ο Μπερτίν πρέπει να θεωρείται παρελθόν από τον ΟΦΗ εκτός αν προκύψει κάποια θεαματική αλλαγή. Ωστόσο και οι πληροφορίες από την Κύπρο αναφέρουν ότι ο Αϊτινός αμυντικός βρίσκεται… στην Αλκή Λάρνακας με το 1,5 πόδι και δεν να ανακοινωθεί η μεταγραφή του ακόμα και μέσα στην εβδομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook