Τι λένε στην Αθήνα και τι λένε στον ΟΦΗ για την αδειοδότηση…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την ίδια ώρα που η ιστοσελίδα sportdog εμφανίζει τον ΟΦΗ – με τα τωρινά δεδομένα – να παίρνει αδειοδότηση, στην Κρητική ομάδα διατηρούν χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας τα πολλά λόγια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας, οι ομάδες που “κόβονται” από την ΕΠΟ είναι οι ΠΑΟ, Βέροια, Άρης, Πανιώνιος και Πανθρακικός με το όνομα του ΟΦΗ να απουσιάζει από την συγκεκριμένη λίστα. Κάτι που εφόσον γίνει πράξη, θα πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία της ΠΑΕ μιας και η συγκεκριμένη διαδικασία αποτελούσε έναν πραγματικό εφιάλτη για τον σύλλογο.

Πάντως, από την πλευρά του ΟΦΗ αυτό που λέγεται είναι ότι “δεν κάνουμε κανένα σχόλιο. Έχουμε κάνει την προσπάθεια μας και στην ΕΠΟ αναγνωρίζουν την μεγάλη βελτίωση που υπήρξε στον σύλλογο. Ωστόσο, η διαδικασία αδειοδότοσης είναι ιδιαίτερα περίπλοκη και δεν μπορούμε να πούμε τίποτα απολύτως. Όλα είναι πιθανά”.

Στον ΟΦΗ “πατούν” αρκετά στους διακανονισμούς που έγιναν κατά την διάρκεια της χρονιάς αλλά και στο ότι φέτος υπήρχε μια μεγάλη συνέπεια σε ότι είχε να κάνει με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook