«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 12 Μαΐου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Κυριακή 12 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου.

GOAL: Αναμένεται στο Ηράκλειο ο Δερμιτζάκης
Η πρώτη τηλεφωνική συζήτηση με τον Παύλο Δερμιτζάκη έγινε το βράδυ της Παρασκευής. Το όνομα του πρώην τεχνικού του Πανθρακικού ήταν το μοναδικό που «έπεσε» στο τραπέζι στο προχθεσινοβραδινό διοικητικό συμβούλιο του ΟΦΗ της Παρασκευής ως διαδόχου του Γιάννη Πετράκη και ο Νίκος ΜοχλΆς που ανέλαβε τις διαπραγματεύσεις ξεκίνησε ήδη τις επαφές μαζί του. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό τις προσεχείς ημέρες ο Παύλος Δερμιτζάκης να βρεθεί στο Ηράκλειο ώστε να συναντηθεί με τους διοικούντες τους «μελανόλευκους». Τέλος, όπως γράψαμε και χθες, μεταξύ Νίκου Μαχλά και Μάνθου Πουλινάκη δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και η μεταξύ τους κόντρα φαίνεται πως εξομαλύνθηκε.
SPORTDAY: Ανανεωμένο τοπίο
Μετά το ξεκαθάρισμα στα διοικητικά σειρά για τον ΜάνUο Πουλινάκη έχει η πρόσληψη του Παύλου Δερμιτζάκη. Η άρση των όποιων παρεξηγήσεων είχαν δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό και η επανασύνδεση των Μάνθου Πουλινάκη – Νίκου Μαχλά. αφενός χαροποιεί τον κόσμο, καθώς βλέπει τον πρόεδρο που. αν και παρέλαβε «καμένη γη», κατάφερε να σώσει φέτος τον ΟΦΗ. να συνεργάζεται πάλι με τη «σημαία» της ομάδας, αφετέρου αλλάζει το τοπίο στην ΠΑΕ.
Συγκεκριμένα, ο Μαχλάς αναλαμβάνει εκ νέου πρωταγωνιστικό ρόλο στο ποδοσφαιρικό -και μονο σε αυτο to τμήμα και ήδη έπιασε δουλειά, μια και είχε κι αυτός την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία του με τον Παύλο Δερμιτζάκη (είχαν προηγηθεί οι επαφές του Καβαλιώτη τεχνικού με τον πρόεδρο της ΠΑΕ). Η συνομιλία ήταν σε πάρα πολύ καλό κλίμα, άλλωστε είναι κι επιθυμία Μαχλά να διαδεχθεί ο πρώην προπονητής του Πανθρακικού τον Γιάννη Πετράκη. με τις ενδείξεις να συγκλίνουν ξεκάθαρα πλέον στο άτι το θέμα θα έχει αίσιο τέλος.
Ωστόσο, οι σκοτούρες του Μαχλά στην τρέχουσα φάση δεν περιορίζονται μόνον στον προπονητή. 0 βετεράνος άσος θα επωμιστεί και τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που είναι ν’ ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους. Γενικότερα θα είναι ο άνθρωπος, όπως συμφώνησαν με τον Πουλινάκη. που θα χειρίζεται τις πάσης φύσεως μεταγραφικές υποθέσεις. Σε συνεργασία, βέβαια, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ.
Είναι κάτι που ξελαφρώνει και τον Πουλινάκη. μια κι έχει πολλά και σοβαρά άλλα ζητήματα για να τρέξει, με οικονομικές παραμέτρους όλα. ούτως ώστε να προχωρήσει το νοικοκύρεμα του συλλόγου.
■ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ «ΔΙΑΖΥΠΟ» ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΝΗ ΠΕΤΡΑΚΗ. 0… ΚΛΗΡΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Ν’ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ.
ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ: “ΚΛΕΙΝΕΙ” ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ
Οι παράγοντες ίου ΟΦΗ έκαναν τις πρώτες ουσιαστικές συζητήσεις με τον Παύλο Δερμιτζάκη, ο onoios είναι το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας αντί του Γιάννη Πετράκη με τον νεαρό τεχνικό να είναι θετικός και as δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις αρχές της εβδομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook