“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 13 Μαΐου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 13 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Εν αναμονή της συνάντησης με τον Δερμιτζάκη

Το ραντεβού με τον Παύλο Δερμιτζάκη περιμένουν στον ΟΦΗ προκειμένου να κλείνουν ένα-ένα τα ανοικτά μέτωπα που υπάρχουν στην ομάδα. Μετά το «διαζύγιο» με τον Γιάννη Πετράκη, η.νούμερο 1 προτεραιότητα της διοίκησης δεν είναι άλλη από την πρόσληψη προπονητή.
Και ως γνωστόν ο πρώτος στόχος είναι ο Καβαλιώτης τεχνικός, ο οποίος προ ημερών αποχώρησε από τον Πανθρακικό, με τον οποίο φέτος διέγραψε πολύ θετική σεζόν. Μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει η συνάντηση των δύο πλευρών, από την έκβαση της οποίας θα εξαρτηθεί και η συνέχεια των πραγμάτων στο ηρακλειώτικο συγκρότημα- Αν απαντήσει δηλαδή θετικά ο Δερμιτζάκης στην πρόταση, τότε θα αρχίσει το ξεσκαρτάρισμα στο ρόοτερ, ενώ θα αποφασιστεί και τι θα γίνει με τους παίκτες που δοκιμάζονται. Ο 43χρονος προπονητής μίλησε στην ιστοσελίδα gentikoule σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από την περίπτωσή του και είπε τα εξής: «Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει μια συνάντηση με τους ανθρώπουςτου ΟΦΗ για να ακούσω το πλάνο και τους στόχους που έχουν θέσει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Θα συζητήσουμε και θα δούμε πού θα καταλήξει αυτή η κουβέντα. Όταν ενδιαφέρεται για εσένα μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ δεν μπορεί παρά να μη σε τιμάει αυτό το ενδιαφέρον. Ζούσα στο Ηράκλειο για πάρα πολλά χρόνια και γνωρίζω τι σημαίνει ΟΦΗ. Δεν είναι κάποια τυχαία ομάδα αλλά ένας πολύ μεγάλος σύλλογος».

Goal

Συνάντηση με Δερμιτζάκη

Σήμερα στην Αθήνα ή προς το τέλος της εβδομάδας στο Ηράκλειο θα γίνει η συνάντηση του Μάνθου Πουλινάκη με τον Παύλο Δερμιτζάκη, για να «φιξαριστούν» οι τελευταίες λεπτομέρειες της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον τελευταίο της κρητικής ομάδας.

Sportday

Εκ του σύνεγγυς

Στην Αθήνα βρίσκεται ο πρόεδρος του ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης, για διάφορες δουλειές και. σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στη ατζέντα του είναι και η πρώτη συνάντηση με τον Παύλο Δερμιτζάκη (έως τώρα οι επαφές του με την κρητική πλευρά ήταν τηλεφωνικές), για να μπει η υπόθεση στην τελική ευθεία.

Ναι μεν ο Καβαλιώτης τεχνικός βλέπει με ενθουσιασμό την προοπτική να εργαστεί στον ΟΦΗ και είναι αμοιβαία τα αισθήματα εκατέρωθεν, όμως πρέπει να τεθούν επί τάπητος και οι λεπτομέρειες, προκειμένου το «φλερτ» να οδηγήσει σε «γάμο». Που δεν είναι και τόσο λεπτομέρειες, βέβαια. Οπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, οι δύο πλευρές πρέπει να συμφωνήσουν για το πλάνο της ομάδας, το μπάτζετ. για οργανωτικά θέματα και. ασφαλώς, για τις απολαβές του προπονητή.

Αλλωστε, ένας από τους λόγους που χώρισε ο Δερμιτζάκης με τον Πανθρακικά είναι ότι δεν υπήρξε ταύτιση στον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Και τα δύο μέρη. πάντως, ο Πουλινόκης και ο Δερμιτζάκης. κατέρχονται στον στίβο της ουσιαστικής διαπραγμάτευσης με την αισιοδοξία ότι θα βρεθεί κοινός τόπος και θα ολοκληρωθεί το θέμα.
Την ίδια ώρα. στο Ηράκλειο, εκτιμάται ότι είναι θέμα ημερών ή και ωρών ν’ ακολουθήσει την τύχη του Γιάννη Πετράκη και ο μέχρι πρότινος βοηθός του. Νίκος Κουνενάκης.
Οχι ότι υπάρχει κάποιο παράπονο από τη δουλειά του παλαίμαχου παίκτη του ΟΦΗ όμως ο Δερμιτζάκης έχει τον δικό του συνεργάτη και μάλιστα. Ηρακλειώτη: τον Γιάννη Ταουσιάνη. Συνεργάστηκαν στον Π.Ο. Ατσαλένιου κι εν συνεχεία ο Δερμιτζάκης τον είχε μαζί του τόσο στην Κομοτηνή όσο και στην προηγούμενη ομάδα του. τον Αστέρα Τρίπολης. Είναι κάτι που τελεί σε γνώση της διοίκησης του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook