Πρόταση Πουλινάκη για την αναβάθμιση του πρωταθλήματος Κ20

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ μέσω του προέδρου του κατέθεσε – στην Σούπερ Λιγκ – πρόταση αναβάθμισης του πρωταθλήματος Κ20 που θα περιλαμβάνει την τηλεοπτική μετάδοση των παιχνιδιών και την διεξαγωγή τους στα κεντρικά γήπεδα.

Συγκεκριμένα, η πρόταση του ΟΦΗ περιλαμβάνει επιγραμματικά την αλλαγή ονόματος σε Superleague 2 ή Superleague B., την συμμετοχή στους αγώνες και έξι επαγγελματιών παικτών της ΠΑΕ, άνω των 20 ετών, πέρα από αυτούς έχουν ήδη δικαίωμα συμμετοχής, να γίνονται οι αγώνες στα κεντρικά γήπεδα των ομάδων, το πρόγραμμα των αγώνων να είναι το ίδιο με αυτό της ΠΑΕ αλλά να γίνεται αντίστροφα (πχ όταν παίζει ΟΦΗ – Πλατανιάς να παίζουν για τους Κ20 Πλατανιάς-ΟΦΗ) και να υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη 2-3 αγώνων κάθε αγωνιστική.

Σκοπός αυτής της πρότασης είναι να δημιουργηθεί ένα πρωτάθλημα «Β» ομάδων με παίκτες που δεν θα παίζουν στις ΠΑΕ και οι οποίοι δεν θα έχουν μεγάλο χρόνο αποχής ενώ την ίδια ώρα οι νεότεροι ποδοσφαιριστές θα έχουν την δυνατότητα να μπουν πιο γρήγορα σε συνθήκες… Σούπερ Λιγκ. Ταυτόχρονα θα υπάρχουν και πολλαπλά οφέλη σε επίπεδο χορηγιών και όχι μόνο. Η πρόταση του ΟΦΗ κατατέθηκε και θα συζητηθεί στο επόμενο συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook