“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 14 Μαΐου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Ξεκαθαρίζει σήμερα για Δερμιτζάκη

Οι πληροφορίες που ήθελαν τον Παύλο Δερμιτζάκη να είναι ο βασικός υποψήφιος στις σκέψεις των ανθρώπων του ΟΦΗ για τη διαδοχή του Γιάννη Πετράκη στον πάγκο της ομάδας επιβεβαιώθηκαν και στην πράξη, με τις δύο συνεχόμενες συναντήσεις του Καβαλιώτη τεχνικού με τον Μάνθο Πουλινάκη στο περιθώριο της παρουσίας του τελευταίου στην Αθήνα, λόγω των υποχρεώσεών του στη Σούπερ Λίγκα. Επίσης, υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία του Νίκου Μαχλά με τον Δερμιτζάκη προκειμένου να ισχυροποιηθεί η θέση του ΟΦΗ στην υπόθεση αυτή, μιας και οι δίοικούντες την ΠΑΕ έχουν καταλήξει ότι η περίπτωση αυτή είναι η καταλληλότερη για τον πάγκο του ΟΦΗ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο Δερμιτζάκης θα δώσει σήμερα την απάντησή του, ενώ φέρεται να έχει ζητήσει την απόκτηση 4-5 έτοιμων ποδοσφαιριστών. Το αίτημα αυτό βρήκε την αποδοχή του Πουλινάκη «μέσα στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων του ΟΦΗ», ενώ φαίνεται να υπάρχει και μια (μικρή) οικονομική διαφορά που, κατά τις πληροφορίες, δεν είναι ικανή να οδηγήσει ί σε ναυάγιο την υπόθεση.

Ο Δερμιτζάκης υποσχέθηκε ότι θα δώσει την απάντησή Μ του σήμερα και στην περίπτωση που αυτή είναι αρνητική ο ΟΦΗ θα στραφεί προς την περίπτωση του Νίκου Παπαδόπουλου. Στην περίπτωση που συμφωνήσει θα § τον ακολουθήσει στο Ηράκλειο ο γνωστός από τη θητεία του σε Ρούβα και Ατσαλένιο, Γιάννης Ταουσιάνης, ενώ είναι άγνωστο αν το ίδιο θα συμβεί και με τον Νίκο Μιχόπουλο. Ως προς το θέμα του τεχνικού τιμ, θεωρείται δεδομένη και η αποχώρηση του Νίκου Κουνενάκη, μέχρι τώρα βοηθού του Γιάννη Πετράκη.

Goal

Μικρά εμπόδια

Μικρής υφής εμπόδια μπήκαν οτην προχθεσινή (το βράδυ) συνάντηση που είχε ο Μάνθος Πουλινάκης με τον Παύλο Δερμιτζάκη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Κρητικών. Ο «Δέρμι» θέλει το δικό του τιμ, ήτοι για βοηθό του τον Γιάννη Ταουσιάνη, καθώς και «δικό» του γυμναστή και γυμναστή τερματοφυλάκων. Οι Ηρακλειώτες δεν λένε «όχι» στον Ταουσιάνη, πλην όμως έχουν τις αντιρρήσεις τους για τους έτερους δύο συνεργάτες του Δερμιτζάκη, μιας και ήδη εργάζονται στον ΟΦΗ οι κ. Πανταζής και Παγωμένος.
0 Δερμιτζάκης ζήτησε μία μικρή διορία 2 ημερών για να απαντήσει, κάτι που αναμένεται να πράξει σήμερα και όπως γίνεται κατανοητό αν δεν ξεπεραστεί το προαναφερθέν θέμα, ενδεχομένως το όλο ζήτημα να κολλήσει οριστικά. ΓΓ αυτό τον λόγο, άλλωστε, οι Κρητικοί κρατούν σταντ μπάι και 12 άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή του Παπαδόπουλου και του Γκώνια.
Τέλος, χθες ο κ. Πουλινάκης κατέθεσε μία ολοκληρωμένη πρόταση για την αγωνιστική και εμπορική αναβάθμιση τοι ι πΛΐι>ιπβλό)ΐπτοΐ Κ-20 των ΠΑΕ στο χθεσινό ΔΣ της λίγκας, που θα συζητηθεί στο επόμενο συμβούλιο.

Sportday

Ο Δερμιτζάκης και οι άλλοι…

Τηλεφωνικά κουβέντιασαν πάλι Δερμιτζάκης και Πουλινάκης.
συμφωνώντας να τα πουν από κοντά αύριο ή μεθαύριο. Ο Δερμιτζάκης ζήτησε να φέρει στον ΟΦΗ. τους Ταουσιάνη γα βοηθό. Μιχάπουλο για προπονητή τερματοφυλάκων. Σιδερίδη για γυμναστή. Καλού κακού στον ΟΦΗ κρατούν στα υπ όψιν και τα ονόματα εναλλακτικών λύσεων, όπως Τάκης Γκώνιας.
Νίκος Παπαδόπουλος, καθώς κι ένας Ισραηλινός αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook