Δερμιτζάκης: «Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Καβαλιώτης τεχνικός με δηλώσεις του στην «Πατρίδα» εξέφρασε την πίστη του για την συμφωνία με τον ΟΦΗ τονίζοντας ότι υπάρχει συμφωνία σε αρκετά σημεία.

Ένας «γάμος» χρειάζεται επιμονή και φαίνεται πως κάτι τέτοιο συμβαίνει και στην περίπτωση του Παύλου Δερμιτζάκη. Οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία – κάτι που το επιβεβαιώνει και ο ίδιος με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πατρίς» επισημαίνοντας «κάποια πράγματα» (όπως λέει ο ίδιος) που απομένουν για την οριστική συμφωνία. «Έχουμε μιλήσει με τους ανθρώπους του ΟΦΗ και έχουμε αρκετά κοινά σημεία. Μένουν όμως ακόμα κάποια πράγματα για τα οποία πρέπει να συμφωνήσουμε. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά» τόνισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του.

Παράλληλα, ο Παύλος Δερμιτζάκης εξέφρασε τον σεβασμό του και την τιμή που αισθάνεται για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ προς το πρόσωπο του λέγοντας ότι «είναι τιμή για εμένα το ενδιαφέρον από τον ΟΦΗ που είναι μια μεγάλη ομάδα. Με τιμά επίσης το γεγονός ότι ήμουν σε πρώτη προτεραιότητα από τους ανθρώπους της ομάδας. Δεν μπορεί παρά να νιώθεις σεβασμό για αυτήν την ομάδα που έχει δώσει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook