“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 15 Μαΐου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Κοιτάζει προς Γερμανία ο Παπάζογλου

Πόρτες στη Γερμανία χτυπά ο Σάκης Παπάζογλου. Ωστόσο, έχει ακόμη συμβόλαιο με τον ΟΦΗ. βάσει του οποίου θα πρέπει να εισπράξει φέτος τα διπλάσια από πέρυσι, δηλαδή 160.000 χιλιάδες ευρώ. Επίσης, υπάρχει ρήτρα παραχώρησης.
500.000 στο συμβόλαιο του. Οπότε φέρνοντας μία καλή προσφορά, ίο οικονομικό όφελος για την κρητική ΠΑΕ θα είναι διπλό. Γι’ αυτό η εκτίμηση είναι ότι δεν θα υπάρξει εμπόδιο. Εφόσον, φυσικά, έρθει πρόταση.
• Πληροφορίες κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία μεταξύ ΟΦΗ και Δερμιτζάκη.

Goal

Κατεβαίνει Ηράκλειο ο “Δερμι”

Στην Κρήτη θα μεταβεί είτε σήμερα είτε αύριο ο Παύλος Δερμιτζάκης, ώστε να συνομιλήσει έκ του σύνεγγυς με τον Μανθο Πουλινάκη. Ως γνωστόν, οι δύο άνδρες τα έχουν πει πολλές φορές τηλεφωνικά όμως το γεγονός ότι ο Καβαλιώτης τεχνικός κατεβαίνει στο Ηράκλειο, λογίζεται ως καλός… οιωνός για το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών. Βεβαίως, τίποτα δεν μπορεί να προεξοφληθεί αν δεν δώσουν τα χέρια, πλην όμως τα πράγματα είναι σε καλό σημείο. Τέλος, οι Kρητικοί απάντησαν αρνητικά στην πρόταση της Ντούισμπ )υργκ για τον Θανάση ΠαΓάζογλου, που δεν «ψηνόταν» και ο ίδιος στην προοπτική της γερμανικής ομάδας.

Έθνος

Ο Δερμιτζάκης ξεκίνησε τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά

Ο Δερμιχζάκης ξεκίνησε τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά ΤΟ ΜΟΝΟ που απομένει για να επισημοποιηθεί η συμφωνία του ΟΦΗ με τον Παύλο Δερμιτζάκη (φωτογραφία) είναι να δώσουν τα χέρια για το οικονομικό σκέλος του συμβολαίου του και το ποιους από τους στενούς του συνεργάτες μπορεί να πάρει μαζί του στο Ηράκλειο ο 44χρονος τεχνικός. Κάτι που αναμένεται να συμβεί σήμερα ή το αργότερο ως αύριο. Πάντως οι δυο πλευρές συμφώνησαν στον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα περίοδο. Ακόμη και στο ενδεχόμενο πώλησης των Παπάζογλου, Περομβράκη, ο Δερμιτζάκης δεν προβάλλει κάποιον ενδοιασμό από τη στιγμή που υπάρχει διαβεβαίωση πως θα αντικατασταθούν με ισάξιους ποδοσφαιριστές. Χθες πάντως ο ΟΦΗ απέρριψε πρόταση της γερμανικής Ντούισμπουργκ για τον Παπάζογλου

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook