Συνεχίζει με Legea ο ΟΦΗ και προχωράει ο σχεδιασμός για την επετειακή φανέλα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρουσία του γενικού διευθυντή της Legea, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο “Γεντί Κουλέ” όπου υπήρξε συζήτηση για τις εμφανίσεις της νέας περιόδου ενώ δόθηκε στην δημοσιότητα και η 3η στολή για τη νέα αγωνιστική περίοδο. “Ο ΟΦΗ είναι γνωστός σε όλη την Ευρώπη” τόνισε ο Λεονάρντο Κουράτολο.

Αντιπροσωπεία της LEGEA με επικεφαλής τον γενικό διευθυντή κ. Leonardo Curatolo, επισκέφθηκε την ΠΑΕ και παρουσίασε τις προτάσεις της εταιρείας για την νέα αγωνιστική περίοδο. Στην συνάντηση, στην οποία παρευρέθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης, ήταν ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ Πέτρος Μαρινάκης, η γραμματέας Θεανώ Ρασούλη και ο φροντιστής της ΠΑΕ Δημήτρης Χαχλιούτης που παρουσίασαν στον κ. Curatolo μια λεπτομερή καταγραφή των αναγκών του ΟΦΗ ενώ και συζητήθηκε το θέμα του σχεδιασμού της επετειακής εμφάνισης.

Από πλευράς της ΠΑΕ ο γενικός αρχηγός Πέτρος Μαρινάκης δήλωσε μετά τη συνάντηση: «Είναι πολύ σημαντικό το να είμαστε εγκαίρως και απολύτως έτοιμοι όσον αφορά στο θέμα του αθλητικού υλικού. Φέτος ο σχεδιασμός ξεκινά νωρίς για να μπορέσουμε να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες της ΠΑΕ, των ομάδων Κ20 και Κ17 αλλά και των ακαδημιών μας».

Παράλληλα, μέσω της ΠΑΕ δόθηκε στην δημοσιότητα και η 3η εμφάνιση του ΟΦΗ ενώ ως γνωστόν η 1η θα είναι η επετειακή της συμπλήρωσης των 45 χρόνων στην Α’ Εθνική.

«Είναι μεγάλη τιμή για την LEGEA η συνεργασία της με τον ΟΦΗ, μια από τις μεγάλες ελληνικές ομάδες η οποία είναι γνωστή σε όλη την Ευρώπη», δήλωσε ο κ. Curatolo ο οποίος επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Κρήτη και συμπλήρωσε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την συνεργασία της εταιρείας με την ΟΦΗ.

Ο κ. Curatolo παρουσίασε την γκάμα της εταιρείας για τη σεζόν 2013-2014 και ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του γηπέδου ενώ έχει προγραμματιστεί και επίσκεψή του στο ΒΑΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook