“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 16 Μαΐου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε στο Gentikoule και σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου, τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Γάτα

Χίλια μπράβο!

Κάτι τέτοιες ενέργειες δεν θα πρέπει να «θάβονται» ή να γίνονται… βούλες στις εφημερίδες, αλλά να τυγχάνουν ιδιαίτερης προΒοΛής. Ευχαριστήρια ανακοίνωση για όσους Βοήθησαν να συγκεντρωθεί αίμα γιο τη δίχρονη Εμμανουέλα Στεφανόκη που υποβλήθηκε σε επέμβαση στο νοσοκομείο Παίδων της Αγίας Σοφίας στην Αθήνα εξέδωσαν οι οργονωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ («Snakes»). Πολλά μέλη του συνδέσμου έσπευσαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου ενώ αίμα προσέφεραν οπαδοί του ΠΑΟΚ από το Ρέθυμνο και φίλοι του Απόλλωνα Σμύρνης. Ανολυτικό η ανακοίνωση: «θα θέλαμε να ευχαριστήσουνε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας όλο τον κόσμο του ΟΦΗ μας αλλά κοι άλλους συνανθρώπους μας γιο το αίμα που μαζεύτηκε μέσο οπό την έκκληση μας. Επίσης να συγχαρούμε την λέσχη ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΡΕΘΥΜΝΟΥ αλλά κοι το Σωματείου Φιλάθλων του Απόλλωνα Σμύρνης “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” γιο την βοήθεια τους στην μικρή ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ δίνοντας αίμα. Ευχόμοστε ταχεία ανάρρωση στην μικρή Εμμανουέλα και σύντομα να βρεθεί στην αγκαλιά των γονιών της.

Goal

“Γνωρίζω που έρχομαι”

Ηεποχή του… Παύλου Δερμιτζάκη στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ ξεκίνησε χθες το απόγευμα. Ο Καβαλιώτης τεχνικός αφίχθη στο «Νίκος Καζαντζάκης» λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα και αμέσως ένιωσε να βρίσκεται σε οικείο περιβάλλον, περιστοιχιζόμενος από γνώριμά του πρόσωπα! Τον Δερμιτζάκη υποδέχθηκε ο γενικός αρχηγός των Κρητικών, Πέτρος Μαρινάκης, και το μέλος του ΔΣ, Γιώργος Βλαχάκης, που παλιότερα, όταν ο Δερμιτζάκης ήταν προπονητής στον ΠΟΑ, συνυπήρξε μαζί του στην ομάδα του Ατσαλένιου.
Η συγκίνηση ήταν διάχυτη στον αερολιμένα του Ηρακλείου, όταν ο κ. Βλαχάκης έδωσε μία ανθοδέσμη στον «Δέρμι», ο οποίος με το… καλημέρα έδειξε να γνωρίζει ποια ομάδα αναλαμβάνει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Το Ηράκλειο είναι ένας τόπος αγαπητός και γνώριμος για μένα. Ηρθα για να οριστικοποιήσω τη συμφωνία με τον ΟΦΗ. Ξέρω πού έρχομαι και το βάρος της φανέλας του σωματείου, θα δώσω και την ψυχή μου στην ομάδα αυτή. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την επιλογή στο πρόσωπο μου αλλά και τον κόσμο για την αγάπη που μου έχει δείξει».
Ο 44χρονος προπονητής πρόσθεσε ότι «δεν πρέπει να βιαστούμε. Υπάρχει χρόνος» αναφορικά με την έναρξη του σχεδιασμού εν όψει της νέας περιόδου, ενώ ερωτηθείς για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του, υποστήριξε ότι «θα αποφασιστεί στη συνάντηση που θα έχω με τον Μάνθο Πουλινάκη». Λογικά, πάντως, ο Δερμιτζάκης θα υπογράψει για ένα χρόνο και αμέσως θα πιάσει δουλειά για τη νέα σεζόν.
Χθες, τέλος, αντιπροσωπεία της LEGEA, της ιταλικής εταιρείας ένδυσης που συνεργάστηκε και τη σεζόν 2012-13 με τον ΟΦΗ, επισκέφθηκε την κρητική ΠΑΕ, με επικεφαλής τον γενικό διευθυντή κ. Λεονάρντο Κουράτολο. Μεταξύ άλλων (ανάγκες της ομάδας εν όψει την νέα σεζόν) συζητήθηκε και το ζήτημα του σχεδιασμού της επετειακής εμφάνισης του ΟΦΗ, ενώ ο κ. Κουράτολο τόνισε ότι «είναι μεγάλη τιμή για τη LEGEA η συνεργασία της με τον ΟΦΗ, μία από τις μεγάλες ελληνικές ομάδες η οποία είναι γνωστή σε όλη την Ευρώπη».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook