Έπιασαν δουλειά αμέσως στον ΟΦΗ για τη νέα χρονιά!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ούτε… λεπτό δεν έχασε ο Παύλος Δερμιτζάκης που ξεκίνησε άμεσα τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου καθώς συναντήθηκε διαδοχικά με Πουλινάκη, Μαχλά και Ταουσιάνη.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός ξεκίνησε αμέσως τον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο αφού δεν θέλει να χαθεί ούτε λεπτό ώστε τη νέα σαιζόν να εμφανιστεί ο ΟΦΗ δυνατός και οργανωμένος.

Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συνάντηση κορυφής ανάμεσα στον Παύλο Δερμιτζάκη και τους Μάνθο Πουλινάκη, Νίκο Μαχλά. Στην συνάντηση που διήρκεσε για αρκετές ώρες συζητήθηκαν και τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα που αφορούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ένας από τους βασικούς τομείς που συζητήθηκαν ήταν και αυτός της αδειοδότησης μιας και είναι φυσιολογικό ότι θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα που αφορούν τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις. Αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι οι αποφάσεις για τις αδειοδοτήσεις θα βγουν μετά το τέλος των πλέι – οφ (δηλαδή μετά τις 2 Ιουνίου), τότε γίνεται κατανοητό ότι στον ΟΦΗ δεν θέλουν να χάσουν καθόλου χρόνο.

Έτσι, ο σχεδιασμός γίνεται με βάση και τα δύο αποτελέσματα (είτε πάρει – είτε όχι) προκειμένου η ομάδα να είναι πανέτοιμη.

Ήδη, ο Νίκος Μαχλάς έχει κάνει τον σχεδιασμό του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και σε αυτόν τον τομέα κινήθηκε η κουβέντα.

Παράλληλα, ο Παύλος Δερμιτζάκης συναντήθηκε και με τον άμεσο συνεργάτη του στον πάγκο του ΟΦΗ, Γιάννη Ταουσιάνη όπου συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για την επόμενη αγωνιστική περίοδο αλλά και τον σχεδιασμό που ήδη ξεκίνησε να τρέχει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook