«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 17 Μαΐου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Διαβάστε στο Gentikoule και σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου, τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

GOAL: ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΛΑΝΑ

Εποχή Παύλου Δερμιτζάκη στον ΟΦΗ και επισήμως. Χθες η διοίκηση του ΟΦΗ ανακοίνωσε τη συνεργασία για ένα χρόνο και σήμερα θα παρουσιάσει τον νέο τεχνικό (12 μ.). Μάλιστα, έγινε και εκτενή κουβέντα με θέμα τον σχεδιασμό ανάμεσα στον πρόεδρο Μάνθο Πουλινάκη και τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκο Μαχλά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνάντησης κορυφής εκπονήθηκαν δύο πλάνα. Το ένα για την περίπτωση που ο ΟΦΗ λάβει αδειοδότηση και το άλλο στην αντίθετη. Μόλις ξεκαθαρίσει τι θα συμβεί θα ξεκινήσουν άμεσα οι επαφές με μεταγραφικούς στόχους, των οποίων τα ονόματα βρίσκονται ήδη στη σχετική λίστα, η οποία και θα μεγαλώσει και με τις εισηγήσεις του Δερμιτζάκη.
Να σημειώσουμε ότι ο εν λόγω κόουτς θα έχει το δικό του επιτελείο με άμεσο συνεργάτη τον Γιάννη Ταουσιάνη και γυμναστή τον Τάσο Σιδερίδη (είχαν συνεργαστεί στον Πανθρακικό). Μοναδική εκκρεμότητα παραμένει αυτή του προπονητή τερματοφυλάκων Νίκου Μιχόπουλου. Για την ώρα θα είναι κοντά στον νέο προπονητή του ΟΦΗ ο Σάκης Παγωμένος που είχε αυτόν τον ρόλο στην κρητική ομάδα τη σεζόν που πέρασε, αλλά και ο γυμναστής Ρούσης που υπήρχε στον ΟΦΗ και επί ημερών Πετράκη. Ο Δερμιτζάκης θα αποφασίσει για τους ρόλους τους. Χθες, πάντως, επιθεώρησε το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, έκανε τις επισημάνσεις του και τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν σε θέματα προπόνησης και λειτουργίας της ομάδας. Τέλος, σήμερα θα έχει την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες του ΟΦΗ και θα παρακολουθήσει το οικογενειακό διπλό με την ομάδα Νέων (6 μ.μ.
στο ΒΑΚ).

Sportday: Επιασε δουλειά ο Δερμιτζάκης

Το τυπικό σκέλος op) της συμφωνίας του Παύλου Δερμιτζάκη με τον ΟΦΗ έκλεισε χθες το απόγευμα, με την επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους της κρητικής ΠΑΕ για την έναρξη της συνεργασίας τους.
Ο άχρονος τεχνικός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους Κρητικούς και αμέσως μετά έπιασε δουλειά, επιθεωρώντας το Βαρδινογιάννειο και τους γύρω χώρους. Ο Δερμιτζάκης δήλωσε ικανοποιημένος για το υψηλό επίπεδο των εγκαταστάσεων, έκανε όμως τις επισημάνσεις του για τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν, ώστε να διευκολυνθούν οι προπονήσεις και η γενικότερη λειτουργία της ομάδας.
Ο ΟΦΗ θα παρουσιάσει σήμερα στις 12 το μεσημέρι τον Δερμιτζάκη. στην αίθουσα Τύπου του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Αργότερα ο νέος τεχνικός της ομάδας θα γνωριστεί με τους ποδοσφαιριστές και στις 6 το απόγευμα θα είναι παρών στο φιλικό με αντίπαλο την ομάδα Νέων Κ-20.
0 Δερμιτζάκης θα έχει το δικό του επιτελείο στον ΟΦΗ. Αμεσος συνεργάτης του θα είναι ξανά ο Γιάννης Ταουσιάνης και γυμναστής ο Τάσος Σιδερίδης. που ήταν μαζί του και στον Πανθρακικό. Σε εκκρεμότητα παραμένει το αν θα ενταχθεί στο επιτελείο ως προπονητής τερματοφυλάκων ο Νίκος Μιχόπουλος. μια και παραμένει σε ισχύ η συνεργασία του ΟΦΗ με τον Σάκη Παγωμένο, όπως και με τον γυμναστή Σωτήρη Ρούσση. Ο Δερμιτζάκης θα αποφασίσει για τους ρόλους τους μέσα απο τη συνεργασία που θα έχουν.

Ώρα Για ΣπορΣειρά παίρνει ο μεταγραφικός σχεδιασμός

Το κεφάλαιο «Δερμιτζάκης» έκλεισε θετικά στον ΟΦΗ και πλέον σειρά παίρνει ο προγραμματισμός ενόψει της νέας περιόδου. Χθες, ο Καβαλιώτης προπονητής συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Κρητικής ΠΑΕ, Μάνθο Πουλινάκη, με τους δυο άνδρες να συζητούν σημαντικά θέματα που αφορούσαν κυρίως το μεταγραφικό σχεδιασμό για την νέα χρονιά. Αμφότερες οι πλευρές γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα πάντα θα κριθούν από την εξέλιξη που θα πάρει το θέμα της αδειοδότησης κάτι που αναμένεται να γίνει γνωστό με την ολοκλήρωση των πλέι οφ. Από εκεί και πέρα, η επίσημη παρουσίαση του Δερμιτζάκη θα λάβει χώρα σήμερα όπου έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί φιλικό με την ομάδα Κ-20.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook