Μειώνει τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας η ΠΑΕ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Διευθυντή του Εμπορικού τμήματος της ΠΑΕ Πάνου Κατσαΐτη με μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Μετόχων αποκαλύφθηκε ότι ο σύλλογος σκοπεύει να μειώσει τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας με στόχο να βλέπουμε ένα γεμάτο “Γεντί Κουλέ”!

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος Μετόχων στην ανακοίνωση του, το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του κυρίου Κατσαΐτη και μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Μετόχων με θέματα συζήτησης τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας αλλά και θέματα μάρκετινγκ που αφορούν τον ΟΦΗ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κύριος Κατσαΐτης ενημέρωσε τα μέλη του Συλλόγου Μετόχων για την πρόθεση της διοίκησης της ΠΑΕ να μειώσει τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας και μάλιστα αισθητά σε σχέση με την σαιζόν που ολοκληρώθηκε ενώ και εκείνοι από την πλευρά τους έκαναν τις δικές τους προτάσεις.

Ήδη, οι συζητήσεις μεταξύ των στελεχών της ΠΑΕ έχουν ενταθεί προκειμένου να ανακοινωθούν γρήγορα οι αποφάσεις για τα εισιτήρια διαρκείας προκειμένου να μην χαθεί καθόλου χρόνος. Στον ΟΦΗ προσανατολίζονται σε αισθητή μείωση των τιμών των εισιτηρίων διαρκείας σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο προκειμένου φέτος να ξεπεραστεί (ξανά) ο αριθμός των 1.000 – 1.500.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Μετόχων

Tην Τετάρτη(15/5) το απόγευμα επισκέφτηκε την μπουτίκ της ομάδας μας ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ Πάνος Κατσαΐτης. Αντιπροσωπεία του Δ.Σ του Συλλόγου Μετόχων μαζί με τον Κύριο Κατσαίτη συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα και ενημέρωσαν τον Κύριο Κατσαίτη για τις απαιτήσεις των μετόχων και των φίλων της ομάδας μας τη νέα αγωνιστική περίοδο,επίσης συζητήθηκαν θέματα marketing της ΠΑΕ Ο.Φ.Η. Ο Σύλλογος Μετόχων πρότεινε τιμές για τα εισητήρια διαρκείας της νέας περιόδου. Με αυτόν τον τρόπο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μετόχων επιθυμεί, αφενός να βοηθήσει όλο τον κόσμο της ομάδας μας να εξασφαλίσει εισιτήριο διαρκείας για τη νέα σεζόν και αφετέρου να δώσει επιπλέον ώθηση στην πώληση των καρτών διαρκείας.

Τα εισιτήρια διαρκείας αποτελούν πολύ μεγάλη πηγή εσόδων για το Σωματείο μας, του διασφαλίζουν ρευστότητα και το βοηθούν ούτως ώστε να ανταποκρίνεται στις καθημερινές του υποχρεώσεις.
Τα ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ της νέας ΣΕΖΟΝ θα είναι σε πολύ χαμηλότερες τιμές από τη περισυνή σεζόν.Στις επόμενες μέρες θα έχουμε νεότερα. Φέτος πάμε για νέο ρεκόρ!!!!
….Μια ζωή θα είμαι εκεί….

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook