Οι “25 – μάξιμουμ 26 παίκτες” του Δερμιτζάκη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως ανέλυσε τα δεδομένα για τον «δικό του ΟΦΗ», ο Καβαλιώτης τεχνικός ξεκαθάρισε ότι επιθυμεί το πολύ 26 ποδοσφαιριστές κάτι που σημαίνει ότι έπονται αρκετές αποχωρήσεις από το ρόστερ της ομάδας.

Αριθμός που αυτομάτως μειώνεται αν σκεφτούμε ότι από τους 26 ποδοσφαιριστές, οι 3 με 4 θα είναι τερματοφύλακες! Αυτήν την στιγμή, στο ρόστερ του ΟΦΗ υπάρχουν 29 ποδοσφαιριστές, δίχως ωστόσο να υπολογίζονται εκείνοι που έχουν παραχωρηθεί δανεικοί σε διάφορες ομάδες: Δηλαδή, ο Μπρόκος στον Πανηλειακό και οι Ντελία, Τζιράκης που αγωνίζονται στον Ρούβα. Συνολικά, 32 ποδοσφαιριστές!

Ήδη, από αυτούς, υπάρχουν 6 ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται τον προσεχή Ιούνιο: Ζορμπάς, Μπούρμπος, Σαρ, Σόουζα, Ιωαννίδης, Ζαχαράκης.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης αποκάλυψε ότι ο σχεδιασμός του νέου ΟΦΗ θα ξεκινήσει πρώτα από τις αποδεσμεύσεις και τις ανανεώσεις προκειμένου να κλείσουν τα εσωτερικά μέτωπα.

Αν αναλογιστούμε και τις προσθήκες που θα γίνουν στο ρόστερ, οι 32 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην ομάδα θα γίνουν 38-39 – ενδεχομένως και 40! Αριθμός τεράστιος για τα δεδομένα του ΟΦΗ που δείχνει και τον αριθμό των αποχωρήσεων που έπονται για τον σύλλογο!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook