Λεκάκης: “ΟΦΗ και Δερμιτζάκης θα βγουν ωφελημένοι από την ματαξύ τους συνεργασία”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Αντώνης Λεκάκης φιλοξενήθηκε στον Athletic Radio και τους 104,2 και μεταξύ άλλων μίλησε και για τον Παύλο Δερμιτζάκη τον οποία είχε σαν συμπαίκτη αλλά και προπονητή.

Αναλυτικά όσα είπε αναφερόμενος στον Παύλο Δερμιτζάκη

Για τον άνθρωπο Παύλο Δερμιτζάκη…

Θέλω να ευχηθώ στον Παύλο και τον Γιάννη(σ.σ. Νταουσιάνη) καλή επιτυχία. Δούλεψαν και τι άξιζαν. Ήμασταν συμπαίκτες και στον Εργοτέλη και στον ΠΟΑ και ήμουν και υπό τις οδηγίες του σαν παίκτης. Ειμαι της άποψης πως όταν κάποιος θέλει κάτι πολύ και το δουλεύει θα του δοθεί η ευκαιρία. Όταν συνεργαστήκαμε μαζί, δούλευε πολύ  και φαινόταν ότι θα πετύχαινε. Εγώ είμαι δύο χρόνια προπονητής και κάποια πράγματα, μάλλον πολλά τα έχω πάρει από αυτόν και τα χρησιμοποιώ.

Για τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη…

Νομίζω πως ο ΟΦΗ έχει κάνει μια πολύ καλή επιλογή. Ο Παύλος έχει ξεκινήσει χαμηλά και έφτασε βήμα βήμα στην Super League. Πήγε στον ΠΑΟΚ, θυμάστε την κατάσταση που την βρήκε. Για τον λόγο που πήγε εκεί πέτυχε.Αποκλείστηκε από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας δύο ισοπαλίες με τον Άγιαξ και απέκλεισε στου UEFA την Φενέρμπαχσε.  Στον Πανθρακικό στην δεύτερη θητεία νομίζω έκανε πολύ καλή πορεία. Έπαιξε και καλό ποδόσφαιρο. Νομίζω πως ο Παύλος έχει αλλάξει και λίγο την φιλοσοφία του. Ηταν πιο αμυντικογενής και τώρα έχει αλλάξει. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα με μεγάλες απαιτήσεις και ο Παύλος έχει μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει. Είναι σε κατάλληλη ηλικία έχει κάνει το αγροτικό του σε δύσκολες καταστάσεις και είναι έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση. Είμαι σίγουρος πως θα πετύχει  Θέλει λίγο υπομονή και στήριξη.  Ο Παύλος αγαπάει την Κρήτη και πιστεύω πως ΟΦΗ και Δερμιτζάκης θα βγουν ωφελημένοι από αυτή την συνεργασία. Ο ΟΦΗ θα δείχνει ομάδα, όχι ότι δεν έδειχνε αλλά θα έχει πιο πολλά στοιχεία. Θα παίζει πάντα για να κερδίσει και αυτί θα είναι το βασικό. Θα περάσει την φιλοσοφία το από την πρώτη στιγμή.Ο Παύλος είναι ένα παιδί που δεν έχει δώσει ποτέ αφορμή για κακά σχόλια. Βοήθησε και βοηθήθηκε στο Ηράκλειο. Έκανε τον ΠΟΑ γνωστό σε όλη την ομάδα. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να δώσει και πολλά πράγματα μέσω του ΟΦΗ 

Για την οργάνωση που τον διακατέχει…

Αυτό είναι το μεγάλο χαρακτηριστικό τοy. Κάνει κάτι που το αγαπάει πολύ. Είναι πολύ οργανωτικός και νομίζω είναι ένας άνθρωπος που το έχει και το θέλει πολύ. 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook