Ντρούλιτς: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το 4-1 επί του Παναθηναϊκού»!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο μεγάλος Σέρβος επιθετικός μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την θητεία του στον ΟΦΗ, αποθεώνει τον κόσμο του και μιλάει για την «4αρα» στο Παγκρήτιο Στάδιο!

Ο Γκόραν Ντρούλιτς μπορεί να φόρεσε την φανέλα του ΟΦΗ, μόλις, για 2 χρόνια (2006-2008) ωστόσο αναμφίβολα δέθηκε με τον κόσμο της ομάδας όσο λίγοι. Παιχταράς και δεδομένα ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που φόρεσαν την φανέλα του ΟΦΗ, έδωσε μοναδικές παραστάσεις με τα «ασπρόμαυρα» και δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και τώρα ο κόσμος τον θυμάται με νοσταλγία και συνεχίζει να τον έχει στην καρδιά του.

Ο Σέρβος βρέθηκε στο Ηράκλειο για να δει από κοντά παλιούς φίλους του και μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την παρουσία του στον ΟΦΗ αλλά και το ξεχωριστό δέσιμο που έχει με τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκόραν Ντρούλιτς στον Athletic Radio 104,2

Για την παρουσία του στο Ηράκλειο: «Βρέθηκα στην Κρήτη για να δω τον φίλο μου τον Ζέλικο Κάλαϊτζιτς (ήταν συμπαίκτες στην Καβάλα) και δεν μπορούσα να μην έρθω στο Ηράκλειο. Οι φίλοι που έχω εδώ δεν είναι μόνο φίλοι είναι σαν οικογένεια μου. Ο Νίκος Κουνδουράκης, ο Μηνάς Πίτσος, ο Μαρίνος (σημ. Σαμαριτάκης, το μέλος του Δ.Σ. του Εργοτέλη) δεν είναι μόνο φίλοι για εμένα αλλά η οικογένεια μου».

Για το πώς αισθάνεται που βρίσκεται ξανά στο Ηράκλειο μετά από 4 χρόνια: «Πραγματικά νιώθω πολύ όμορφα γιατί πέρασα δύο υπέροχα χρόνια. Εγώ και η οικογένεια μου ζήσαμε δύο πολύ καλά χρόνια στο Ηράκλειο και μείναμε ευχαριστημένοι από την φιλοξενία του κόσμου αλλά και όσα ζήσαμε με τον ΟΦΗ».

Για το γεγονός ότι ο κόσμος του ΟΦΗ συνεχίζει να τον αγαπάει: «Πραγματικά, είναι κάτι το απίστευτο! Ο κόσμος με βλέπει στον δρόμο και με σταματάει για να μου μιλήσει και να μου πει «γεια σου Γκόραν». Δείχνει ότι με αγαπάει ακόμα και ότι δεν με ξέχασε. Ακόμα και αν πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που έφυγα από τον ΟΦΗ».

Για το αν τον έχει σημαδέψει το πέρασμα του από τον ΟΦΗ: «Κοίταξε φίλε, στον ΟΦΗ πέρασα δύο πολύ ωραία χρόνια. Πραγματικά, όμορφα. Δέθηκα με τον κόσμο και ήταν κάτι που με σημάδεψε. Έκανα πραγματικούς φίλους και σχέσεις που θα διατηρήσουν για πολλά χρόνια».

Για το αν μιλούσε με τον Ζέλικο Κάλαϊτζιτς για τον ΟΦΗ: «Ναι, μιλούσαμε. Είμαστε φίλοι για αρκετά χρόνια και ξέρω ότι έπαιξε στον ΟΦΗ για 2,5 χρόνια. Τον αγάπησε ο κόσμος αλλά και εκείνος αγάπησε τον ΟΦΗ. Όταν ήταν να έρθει στον ΟΦΗ, ρώτησε την γνώμη μου και του είπα αμέσως ναι».

Για τις καλύτερες αναμνήσεις του από τον ΟΦΗ: «Φίλε με τον ΟΦΗ, έζησα αρκετά πράγματα και είχα πολλές καλές στιγμές. Όμως, σίγουρα η καλύτερη μου στιγμή ήταν η νίκη με 4-1 επί του Παναθηναϊκού. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το παιχνίδι. Θυμάμαι ότι αν δεν κερδίζαμε εκείνο το παιχνίδι αντιμετωπίζαμε τον κίνδυνο για τον υποβιβασμό. Όμως, κάναμε ένα φοβερό παιχνίδι και κερδίσαμε 4-1 τον Παναθηναϊκό».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook