«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 19 Μαΐου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Κυριακή 19 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday: Ραντεβού Δερμιτζάκη με Πετράκη

Συνάντηση με τον προκάτοχο του Γιάννη Πετράκη θα έχει σήμερα ο Παύλος Δερμιτζάκης. Για να ενημερωθεί για θέματα του ΟΦΗ.
0 Καβαλιώτης τεχνικός παραδέχεται ότι μ’ εξαίρεση τους βασικούς παίκτες, για τους υπόλοιπους δεν έχει καθαρή εικόνα, ενώ δεν γνωρίζει καθόλου τους ποδοσφαρστές της ομάδας Νέων. Τους είδε μεν στο πρόσφατο εσωτερικό δίτερμα. θα κάνει κι ένα φιλικό την Τρίτη με τον Ρούβα για να τους ξαναδεί, όμως θέλει να διαμορφώσει μια πιο ασφαλή γνώμη, προερχόμενη από ειδικό. Αλλωστε, αν δεν αδειοδοτηθεί ο ΟΦΗ. μολονότι οι διοικούντες δηλώνουν (και στον Δερμιτζάκη) αισιόδοξοι, αφού είναι γεγονός πως τα οικονομικά έχουν αρχίσει να μπαίνουν σε τάξη. ο Δερμιτζάκης θα βασιστεί εν πολλοίς στο περσινό ράστερ. Επίσης, ο νέος τεχνικός θέτει deadline την ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας, για να τελειώσει, είτε έτσι είτε αλλιώς, το θέμα Παπάζογλου.
Οσον αφορά στον τόπο προετοιμασίας.
προτιμά το εξωτερικό και βλέπει θετικά την πρόταση του Νίκου Μαχλά για ένα αθλητικό κέντρο στην Ολλανδία, σε συμφέρουσα τιμή για τον ΟΦΗ.

GOAL: Ρίχνει κι’άλλο τις τιμές

O Παύλος Δερμιτζάκης στην επίσημη παρουσίαση του την Παρασκευή ζήτησε από τον κόσμο του ΟΦΗ να είναι όρθιος τη νέα σεζόν στο «κλουβί» του «Γενχί Κουλέ» και αυτό είναι πολύ πιθανό να συμβεί αν αναλογιστεί κανείς την πρόθεση της διοίκησης για περαιτέρω μείωση των εισιτηρίων διαρκείας σε σχέση με την περίοδο που ολοκληρώθηκε. Αλλωστε η μεγάλη δύναμη των Κρητικών είναι η έδρα τους και ο κόσμος τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τιμές στις οποίες προσανατολίζεται το εμπορικό τμήμα της ΠΑΕ είναι: 100 ευρώ (θύρα 1), 120 ευρώ (θύρες 4-5), 250 ευρώ (θύρες 2-3), 350 ευρώ (θύρα 7, θύρα 9 χαμηλά), 800 ευρώ (θύρα 9 VIP).

LIVE SPORT: Πρώτο τσεκάρισμα ο Δερμιτζάκης

Ανεπίσημο» ντεμπούτο στον πάγκο του ΟΦΗ έκανε ο Παύλο ςΔερμιτζάκη, που παρακολούθησε το φιλικό που έδωσε η νέα του ομάδα με την ομάδα Νέων Κ20 του συλλόγου. Δίπλα στον 43χρονο τεχνικό ήταν και ο βοηθός του Γιάννης Νταουσιάνης αλλά και ο Κουνενάκης που θα προπονεί την ομάδα μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν. Ο Καβαλιώτηε τεχνικός «τσέκαρε» προσεκτικά όλους τους παίκτες της ομάδας ενώ δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα ένα φιλικό μέσα στην εβδομάδα για περισσότερα συμπεράσματα. Για την ιστορία, οι επαγγελματίες του ΟΦΗ κέρδισαν τους Νέους με 3-1 με σκόρερ τους Κουτσιανικούλη, Κυζιρίδη και Παπάζογλου ενώ από τους «μικρούς» σκόραρε ο Σακλαμάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook