“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 20 Μάιου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 20 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Ο Δερμιτζάκης και το 4-2-3-1

Το στοίχημα για τον Παύλο Δερμιτζάκη μοιάζει μ’ εκείνο που είχε επωμιστεί στον ΠΑΟΚ πριν από τρία χρόνια, με τη διαφορά ότι στον ΟΦΗ θέλει ένα πραγματικό success story.
Για όποιον δεν θυμάται, εκείνη την εποχή ο «Δικέφαλος» εισερχόταν στη μετά Ιόντος περίοδο. Κι αφού μεσολάβησε το σύντομο πέρασμα Μπερέτα, ο Δερμιτζάκης ανέλαβε να «ισώσει» την κατάσταση και συγχρόνως να ξεπεράσει τη… βαριά σκιά του.

Για να παίξει 4-2-3-1 α λα… Πσνθρακικός πάντως, ο Δερμιτζάκης χρειάζεται κανονικό «δεκάρι», που τώρα δεν υπάρχει στο ράστερ του ΟΦΗ. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, αφού αξιολογήσει και ο ίδιος το υλικό, ζυγίζοντας τις προτεραιότητες (όπως έχει πει, θα βαδίσει αρχικά με το σκεπτικό ότι δεν θα πάρει ο ΟΦΗ αδειοδότηση).
να ζητήσει έναν επιθετικό χαφ για τον άξονα. Τώρα. στο Ηράκλειο, προετοιμάζεται για ένα ριμεικ με παραλλαγές. Να τους κάνει να ξεχάσουν τον τελευταίο επιτυχημένο προπονητή του ΟΦΗ (κατά σύμπτωση, «κολλημένος» με την τακτική κι αυτός, όπως ο Νίκος Αναστόπουλος. Παρεμβλήθηκε. βέβαια, για έναν ολόκληρο γύρο ο Γιάννης Πετράκης, που έδωσε μεν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων τους παίκτες, αλλά έως εκεί. 0 Δερμιτζάκης δεν θέλει να διαφοροποιηθεί λόγω κάποιου κόμπλεξ, αλλά πολύ απλά έχει το δικό του -καταγεγραμμένο- σκεπτικό.
Εν αρχή. το σύστημα. Το 4-3-3 (περισσότερο 4-5-1 σε πολλά ucrtc) του Αναστόπουλου και το 4-4-2 που πήγε ανεπιτυχώς για κάποιο διάστημα να καθιερώσει ο Πετράκης δεν ταιριάζουν στην προπονητική ιστορία του Καβαλιώτη τεχνικού.

Του αρέσει το 4-2-3-1. Και το απέδειξε σης ομάδες που πέρασε. Ιτον Πανθρακικό με φορ τον Παπαδόπουλο κι από πίσω του τον Βαϊρουά. Το είχε εφαρμόσει και στην πρώτη του θητεία στην ομάδα της Κομοτηνής. Στον ΠΑΟΚ είχε τον Μουσλίμοβιτς μπροστά κι από πίσω του τον Ιβιτς. Επίσης, στο Ηράκλειο θυμούνται ότι στα χρόνια που ήταν στον ΠΟΑ (Γ Εθνική) το 4-2-3-1 ήταν η τακτική που αγαπούσε ο Δερμιτζάκης. βάζοντας στην κορυφή της επίθεσης τον Ουμ.

Goal

Τελευταίο φιλικό με τον Ρούβα

 Φιλικό ζήτησε ο Παύλος Δερμιιζάκης από τους ανθρώπους της ομάδας του Ηρακλείου, και οι τελευταίοι έσπευσαν αμέσως να του ικανοποιήσουν την επιθυμία. Την προσεχή Τετάρτη ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον Ρούβα, ώστε ο νέος τεχνικός του συλλόγου να διαμορφώσει μία καλύτερη εικόνα εκ του σύνεγγυς για όλους τους ποδοσφαιριστές και κατόπιν να έχει τη δυνατότητα να προβεί στις εισηγήσεις του. Το ματς με τον Ρούβα θα είναι το τελευταίο για τη φετινή σεζόν και ακολούθως θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο (ποιοι θα φύγουν, ποιοι θα ανανεώσουν και μετά μεταγραφές).

Live Sport

“Θα είμαστε επιλεκτικοί”

«Θα είμαστε επιλεκτικοί» Από την πρώτη στιγμή που πήρε τα ηνία του πάγκου του ΟΦΗ ο Παύλos Δερμιτζάκης έδειξε με us δηλώσεις του ότι αλλάζει η νοοτροπία στον σύλλογο που ήθελε την ομάδα τα τελευταία χρόνια να δοκιμάζει… καραβιές παικτών. Ο 43xpovoς προπονητής τόνισε ότι η συγκεκριμένη διαδικασία αποτελεί παρελθόν, λέγοντας χαρακτηριστικά, «Θα είμαστε επιλεκτικοί στο θέμα των δοκιμών. Άλλωστε, κάτι τέτοιο δεν κάνει καλό ούτε στο πρεστίζ του ΟΦΗ. Αν υπάρχει κάποια περίπτωση να γίνουν τελικά δοκιμές. θα πρόκειται για εξαιρετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα θέλουμε να τους δούμε από κοντά και θα είναι ένας με δύο το πολύ».

Tous παίκτες της ομάδας του Ηρακλείου αποχαιρέτησε και ο πρώην τεχνικός Γιάνvns Πετράκηε ο onoios τous είπε: «0 στόxos της ομάδας επιτεύχθηκε και τον πετύχαμε όλοι μαζί με σκληρή δουλειά. Είμαι περήφανος που συνεργαστήκαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Είμαι βέβαιο ότι τη νέα χρονιά μπορείτε να τα πάτε αρκετά καλύτερα. Υπάρχει ένας κορμός παικτών orous οnoious μπορεί να βασιστεί ο ΟΦΗ σε αντίθεση με το περσινό καλοκαίρι».

Τέλος. προσπάθειες γίνονται από πλευράς ΟΦΗ να κλειστεί για την Τετάρτη ψιλικά ματε με τον Ρούβα στο ΒΑΚ έτσι ώστε ο Παύλος Δερμιτζάκης να σχηματίσει μια καλύτερη εικόνα για το υπάρχον υλικό της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook