Στο προσκήνιο οι συζητήσεις για τις ανανεώσεις

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά τις προκαταρκτικές συζητήσεις του Παύλου Δερμιτζάκη με τους ανθρώπους του ΟΦΗ για το πως ξεκινάει ο σχεδιασμός της επόμενης περιόδου, στο προσκήνιο έρχονται τα 6 θέματα των ανανεώσεων.

Οι 6 εσωτερικές υποθέσεις που αφορούν τον ΟΦΗ είναι αυτές των Μπούρμπου, Σαρ, Σόουζα, Ιωαννίδη, Ζαχαράκη και Ζορμπά. Από αυτές τις 6 ο ΟΦΗ – προς το παρόν – μπορεί να προχωρήσει άμεσα τις 4 (λόγω της αναμονής για την απόφαση της αδειοδότησης) και στην συνέχεια θα πράξει ανάλογα.

Για αυτόν τον λόγο έχει αποφασιστεί να προχωρήσουν πρώτα οι 4 ανανεώσεις προκειμένου να κλείσουν τα μέτωπα που υπάρχουν και στην συνέχεια να ξεκινήσουν οι αποχωρήσεις που αναμένεται να είναι και αρκετές. Στόχος των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι να προχωρήσουν άμεσα οι παραπάνω υποθέσεις ώστε να κλείνουν σιγά – σιγά τα μέτωπα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Έτσι, περιμένουμε εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα προκειμένου να φανεί τι μέλλει γενέσθαι με αυτές τις υποθέσεις και ποιοι από τους 6 ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στον ΟΦΗ και την επόμενη περίοδο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook