Η συνάντηση Δερμιτζάκη – Σαρ και η μεγάλη διαφορά στο οικονομικό…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ συναντήθηκε με τον 30χρονο στόπερ εκφράζοντας του την επιθυμία του να παραμείνει όμως ο τελευταίος ζήτησε αύξηση περίπου 50 χιλ. ευρώ!

Αυτές οι εξελίξεις σημειώθηκαν τα τελευταία 24ωρα παρά το γεγονός ότι ο ίδιος υποστήριζε ότι επιθυμούσε την παραμονή του στον ΟΦΗ αλλά και ότι μοναδικό εμπόδιο αποτελούσε το σχολείο της κόρης του (όπως αναφέραμε την Κυριακή).

Παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ είναι η ομάδα που έδωσε την ευκαιρία στον Μοχάμεντ Σαρ να επιστρέψει από μια διετή αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους, ο Σενεγαλέζος θεώρησε ότι η πρόταση ήταν αρκετά χαμηλή για την αξία του.

Στην συνάντηση που υπήρξε ανάμεσα στον Σαρ και τους ανθρώπους του ΟΦΗ, του έγινε πρόταση ανανέωσης για τη νέα χρονιά με τα ίδια χρήματα της περιόδου 2012 – 2013 ενώ ο ίδιος ζήτησε συμβόλαιο που έφτανε τις 120 – 130 χιλ. ευρώ! Αν αναλογιστούμε και το ποσοστό του 45% που αφορά την εφορία, το συμβόλαιο του Σαρ θα έφτανε τις 200.000 ευρώ!

Από την πλευρά του ΟΦΗ, διεμήνυσαν στον Μοχάμεντ Σαρ ότι δεν είναι διατεθειμένοι να χαράξουν διαφορετική οικονομική πολιτική προκειμένου να μπορούν να είναι και συνεπείς απέναντι στους ποδοσφαιριστές. Ο Αφρικανός δεν έδειξε και ιδιαίτερη… ευαισθησία απέναντι σε όσα άκουσε από τους ανθρώπους του ΟΦΗ με αποτέλεσμα να αρνηθεί την πρόταση που του έγινε.

Προς το παρόν, το χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές δείχνει να είναι αγεφύρωτο αν και τίποτα δεν θεωρείται σίγουρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook