“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 22 Μαΐου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 22 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Τέλος με Ρούβα, αύριο η έκθεση “Δέρμι”

Το τελευταίο του φιλικό για φέτος, με το οποίο θα ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του, θα δώσει ο ΟΦΗ κόντρα στον Ρούβα (6 μ.μ.) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Ο Παύλος Δερμιτζάκης θα τσεκάρει κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες που επιθυμεί και αύριο θα παραδώσει στη διοίκηση του συλλόγου την έκθεση του για το έμψυχο δυναμικό των Κρητικών. Ο Σαρ φεύγει αύριο για τις διακοπές του και σύμφωνα με όσα έχει πει σε άτομα του περιβάλλοντος του, θα επιστρέψει μονάχα για να… μαζέψει τα πράγματά του. Από εκεί κι έπειτα, ο Μάνθος Πουλινάκης μιλώντας για τον Παύλο Δερμιτζάκη τόνισε ση για τον ΟΦΗ».

ΦΩΣ

“Και ο… Μέσι να έρθει, το μπάτζετ δεν ανεβαίνει”

Την προσήλωση της διοίκησης του ΟΦΗ στην οικονομική πολιτική που υιοθετήθηκε από πέρσι επανέλαβε για μια ακόμη φορά ο Μάνθος Πουλινάκης. Είναι χαρακτηριστική η ατάκα του στη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης: «Ο ΟΦΗ τη νέα σεζόν θα πάει όπως και την προηγούμενη. Δεν θα ξεφύγουμε στα συμβόλαια μας. Και ο Μέσι να έρθει, δεν θα ανεβάσουμε το μπάτζετ του ΟΦΗ. Στο ποδόσφαιρο οι ομάδες δεν αγοράζονται, χτίζονται». Παράλληλα δεν έκρυψε τις υψηλές προοπτικές και τις ευρωπαϊκές σκέψεις που κάνει για την ομάδα, όχι όμως άμεσα. «Η θέση του ΟΦΗ είναι στην Ευρώπη. Ομως, όλα πρέπει να γίνονται βήμα βήμα και σιγά σιγά. Μακάρι η ομάδα να είναι πιο ανταγωνιστική και να τη χαίρεται ο κόσμος που θα τη βλέπει».

Από εκεί και πέρα; Ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει καθημερινά αλλεπάλληλες συναντήσεις και συζητήσεις επί συζητήσεων με όλους τους ανθρώπους του ΟΦΗ. Από τον Μάνθο Πουλινάκη και τον Νίκο Μαχλά μέχρι τον γιατρό του ΟΦΗ Γιώργο Στεφανουδάκη, θέλοντας να έχει την κατά το δυνατό πιο αξιόπιστη άποψη για όσα συμβαίνουν στην ομάδα κυρίως σε αγωνιστικό επίπεδο. Ο τεχνικός του ΟΦΗ θέλει με την ευκαιρία της σημερινής ολοκλήρωσης της αγωνιστικής περιόδου (φιλικό κόντρα στον Ρούβα στις 6.00 μ.μ.) να γνωρίζει τα πάντα, ώστε να είναι σε θέση να εκφέρει συγκεκριμένες απόψεις, να εισηγηθεί μεταγραφές αλλά και αποχωρήσεις και επιπλέον να οργανώσει την προετοιμασία.
Την ίδια ώρα οι διοικούντες τηνΠΑΕ ασχολούνται κυρίως με το θέμα της αδειοδότησης, καθώς από αυτό θα εξαρτηθεί η δυνατότητα εμπλοκής στο μεταγραφικό κομμάτι (και οι ανανεώσεις). Παράλληλα γίνονται κάποιες συζητήσεις με τους παίκτες που τελειώνουν τα συμβόλαιά τους.

Sportday

Ο Δασκαλάκης και οι άλλοι

Στροφή 180 μοιρών στο θέμα του τερματοφύλακα, σε σχέση με την τελευταία σεζόν, επιχειρεί ο ΟΦΗ. Ενώ στο φετινό πρωτάθλημα είχε επιλέξει να πορευτεί με το δίδυμο Γουναρίδη – Α^ρνμάκη.Λώρα οι ιθύνοντες της ομάδας προσανατολίζονται στην απόκτηση έμπειρου γκολκίπερ. Οι Κρητικοί «κοσκινίζουν» ήδη περιπτώσεις τερματοφυλάκων, ακόμη και στο εξωτερικό.

Ανεξάρτητα από την τελική έκβαση της υπόθεσης με την αδειοδότηση. Μία από τις περιπτώσεις είναι ο Σήφης Δασκαλάκης. Ελεύθερος είναι και επιθυμεί να παίξει στο «θ. Βαρδινογιάννης». Ωστόσο, προβληματίζει η πολύμηνη απραξία του έπειτα από το πέρασμά του από τη Βέροια. Δεν απορρίπτουν στον ΟΦΗ το ενδεχόμενο να ντυθεί στα ασπρόμαυρα, αλλά τουλάχιστον για τον Νίκο Μαχλά. που έχει αναλάβει επιτελικό ρόλο στις μεταγραφές, η γραμμή πλεύσης είναι λύσεις και ανάλογα ν’ αποφασίσει η διοίκηση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook