“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 23 Μαΐου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 23 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Ισόπαλος 1-1 με Ρούβα

Υπό το βλέμμα του Νίκου Μαχλά και βεβαίως με τον Παύλο Δερμιτζάκη να είναι στον πάγκο και να κρατά ουνεχώς σημειώσεις, ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ρούβα στην τελευταία (αγωνιστική και όχι μόνο) υποχρέωση των Κρητικών για φέτος. 0 Δαμιανάκης ήταν ο σκόρερ του ΟΦΗ, με τον Δερμιτζάκη να χρησιμοποιεί στη συντριπτική τους πλειοψηφία νεαρούς παίκτες, ενώ ο Ρούβας ισοφάρισε με τον Βασιλαρόπουλο. Από σήμερα οι παίκτες του ΟΦΗ είναι ελεύθεροι για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και θα επιστρέψουν την 1η Ιουλίου, ενώ άμεσα επίσης ο Δερμιτζάκης θα παραδώσει την έκθεσή του στη διοίκηση.

ΦΩΣ

Θέλουν Μπούρμπο στην ΑΕΚ

Επαφή με τον Χρήστο Μπούρμπο έκαναν αυτές τις μέρες οι άνθρωποι της ΑΕΚ, καθώς θέλουν να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό. Φαίνεται ότι ο ποδοσφαιριστής αρέσει τόσο στον Δέλλα όσο και στους Μπάγεβιτς και Λυμπεροπουλο. γι” αυτό και η περίπτωση του έχει προτεραιότητα. Σημειώνουμε πως ο Μπούρμπος αγωνίστηκε στην «Ένωση» από το 2004 μέχρι το 2008. Πλέον είναι 30 ετών κ πως διέρρεε χθες, είναι θετικός στην επιστροφή του στην ΑΕΚ, παρ’ οτι ο ΟΦΗ ενδιαφέρεται για την ανανέωση του συμβολαίου του.  Πέραν του Μπούρμπου, έχει προσεγγιστεί ήδη και ένας άλλος πρώην «κιτρινόμαυρος».

Sportday

Έβγαλαν την υποχρέωση

Ισόπαλος 1-1 με τον Ρούβα αναδείχθηκε σε χθεσινό φιλικό που διεξήχθη στο ΒΑΚ ο ΟΦΗ και είπε «αντίο» στη φετινή σεζόν, αφού από σήμερα οι παίκτες είναι ελεύθεροι να ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη παρουσιάστηκε νωθρή στην τελευταία της υποχρέωση και προκάλεσε τη δυσφορία των περίπου 100 οπαδών που βρέθηκαν στις κερκίδες. Ο Ρούβας απείλησε πρώτος με σουτ του Λυκούδη (9′) ενώ ο Ροβίθης ανταπέδωσε με κεφαλιά (43′) στις δύο καλύτερες στιγμές του πρώτου ημιχρόνου Οι «ασπρόμαυροι» έχασαν πέναλτι με τον Κυζιρίδη και έκαναν το 1-0 με τον νεαρό Δαμιανάκη Ο Ρούβας κατάφερε να αντιδράσει και δέκα λεπτά ηριν το τέλος ισοφάρισε με τον Βασιλαρόπουλο στο τελικό 1-1.
Σειρά παίρνουν τώρα οι επαφές με παίκτες για ανανεώσεις και μεταγραφές. Από εκεί και πέρα. αν και οι διαρροές από την ΕΠΟ. αναφορικά με την αδειοδότηση των Κρητικών είναι αρνητικές, ωστόσο στον ΟΦΗ δεν το βάζουν κάτω και εκφράζουν την πίστη τους πως είτε τώρα είτε στην Εφέσεων θα καταφέρουν να πάρουν την άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook