Τον Σλοβένο στόπερ Μάρκο Σούλερ «βλέπουν» στον ΟΦΗ (vds)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Βλέποντας στον ΟΦΗ ότι η υπόθεση Σαρ παραμένει στάσιμη, εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών όπως ο 30χρονος διεθνής με την Σλοβενία. Δείτε videos με τον Μάρκο Σούλερ.

O Mάρκο Σούλερ (γεν. 9/3/1983) αγωνίστηκε φέτος στην Πολωνία ως δανεικός από την Χαποέλ Τελ Αβίβ και αποτελεί έναν από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς της Σλοβενίας – την φανέλα της οποίας έχει φορέσει σε 39 παιχνίδια.

Φέτος προέρχεται από μια σχεδόν γεμάτη χρονιά με την Λέγκια Βαρσοβίας και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα έμπειρο αμυντικό και η περίπτωση του εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή από τους ανθρώπους του ΟΦΗ μιας και βλέπουν και άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών αφού η περίπτωση Σαρ παραμένει στάσιμη. Το όνομα του Σούλερ έπεσε στο τραπέζι της πρωινής σύσκεψης κορυφής με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να έχουν συγκεντρώσει αρκετά καλές πληροφορίες για τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό. Η περίπτωση του είναι ιδιαίτερα προσιτή και αυτό αποτελεί ένα πλεονέκτημα για την περίπτωση του Σούλερ.

Δείτε videos με τον Μάρκο Σούλερ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook