«Έφαγαν πόρτα» ξανά από την εφορία για την ενημερότητα του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τις αποκαλύψεις των στημένων αγώνων να έχουν πάρει την μορφή “χιονοστιβάδας” κάποια κέντρα αποφάσεων συνεχίζουν να ασχολούνται με τον ΟΦΗ επειδή τους πειράζει που είναι έξω από κάθε κέντρο αποφάσεων.

Aκόμα μια τρανή απόδειξη αποτελεί το γεγονός που φέρνει στο φως το gentikoule.gr. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελία Αθηνών μέσω του εισαγγελέα Ηρακλείου Νίκου Μαρκάκη ζήτησε ξανά από την εφορία Ηρακλείου όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με την φορολογική ενημερότητα του ΟΦΗ! Συγκεκριμένα, ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος ζήτησε από τον εισαγγελέα Ηρακλείου να διερευνήσει την υπόθεση των πλαστών εγγράφων απαιτώντας από το Νίκο Μαρκάκη να κάνει έρευνα στην εφορία Ηρακλείου και η οποία να σχετίζεται με την φορολογική ενημερότητα του ΟΦΗ.

Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο και για ακόμα μια φορά οι αρμόδιοι έδωσαν την απάντηση τους σχετικά με τον ΟΦΗ “τρώγοντας πόρτα” αφού όλα τα έγγραφα ήταν καθαρά και νομότυπα με τον σύλλογο να έχει τακτοποιήσει κάθε εκκρεμότητα προς την εφορία.

Στον ΟΦΗ μόλις ενημερώθηκαν για την χθεσινή έρευνα του εισαγγελέα Ηρακλείου όπως ήταν φυσιολογικό απόρησαν και αναρωτήθηκαν τι σκοπιμότητες κρύβει αυτή η εμμονή απέναντι στον σύλλογο, από την στιγμή μάλιστα που έχει αποδειχθεί επανειλημμένως ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την φορολογική ενημερότητα της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook