«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 24 Μαΐου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

GOAL: ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΤΩ

Τέσσερις ώρες διήρκεσε η συνάντηση των Παύλου Δερμιτζάκη, με τον Μάνθο Πουλινάκη και τον Νίκο Μαχλά με θέμα τις ανανεώσεις, την ενίσχυση και τον προγραμματισμό. Οι τρεις άνδρες συμφώνησαν για τον τρόπο που θα κινηθεί η ΠΑΕ ΟΦΗ στο μεταγραφικό και αγωνιστικό σχεδιασμό, με την προετοιμασία να ξεκινά την 1η Ιουλίου. Ηδη τσεκάρονται αθλητικά κέντρα στη Βόρεια Ελλάδα και στο εξωτερικό, με την τιμή και τις παροχές να καθορίζουν την επιλογή. Παράλληλα, συζητήθηκαν και κάποιες από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί, όπως είναι αυτές του 32χρονου Πολωνού τερματοφύλακα της Πολόνια Βαρσοβίας, Μάριους Πάβελεκ, του 32χρονου Ολλανδού κεντρικού αμυντικού Γιούργκεν Κόλιν, που μένει ελεύθερος από την Ανόρθωση και του Σλοβένου στόπερ Μάρκο Σούλερ, που έπαιζε στη Λέγκια ως δανεικός από τη Χαποέλ Τελ Αβίβ (μένει ελεύθερος).
Το σίγουρο είναι πως οι τρεις μεταγραφές άνω των 24 (οι οποίες επιτρέπονται στις μη αδείοδοτούμενες ομάδες) θα αφορούν έναν κίπερ, έναν στράικερ και έναν στόπερ, αν φύγει ο Σαρ.
Τέλος, η ΠΑΕ εξετάζει το σκεπτικό με το οποίο δεν δόθηκε άδεια και εξακολουθεί να θεωρεί πως θα την εξασφαλίσει σε δεύτερο βαθμό.

Γάτα: Τσάρλτον καλεί Παπάζογλου!

Μετά την γερμανική Ντούισμπουργκ και η αγγλική Τσάρλτον ενδιαφέρεται για την απόκτηση του υψηλόσωμου επιθετικού του ΟΦΗ. «Είχε μια πολύ καλή σεζόν και ίσως ήρθε η ώρα να κάνει το βήμα σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα. Θα δούμε τι προτάσεις που θα έχουμε την επόμενη εβδομάδα…» τόνισε ο εκπρόσωπος του Πασχάλης Τουντούρης μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο «Skysports». Να θυμίσουμε πως ο 25χρονος παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΟΦΗ μέχρι το καλοκαίρι του 2014, πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να έρθουν οικονομικά ανταλλάγματα στην κρητική ομάδα για να σαλπάρει από το νησί.

LIVESPORT: Επιλέγουν 4 και… Δασκαλάκη

Δεδομένου ότι ο ΟΦΗ πολύ δύσκολα θα καταφέρει τελικά να πάρει αδειοδότηση -ήδη απορρίφθηκε ο φάκελοι ίου από tnv Πρωτοβάθμια Επιτροπή Tns ΕΠΟ- οι επιλογές για απόκτηση παικτών άνω των 24 ετών είναι πλέον περιορισμένες (τέσσερις). Οι Κρητικοί πρέπει να επιλέξουν επίσης με ποιους τέσσερις εκ των Σαρ. Σόουζα. Ιωαννίδη. Ζορμπά και Μπούρμπο (ο Zαχαράκηs είναι 20 ετών), τα συμβόλαια των οποίων λήγουν, θα προβούν σε ανανέωση. Οι Κρητικοί πάντως έχουν προτεραιότητα την απόκτηση ενόε έμπειρου τερματοφύλακα που γνωρίζει καλά την κατηγορία και το όνομα του Σήφη Δασκαλάκη. που θα μείνει ελεύθερος από τη Βέροια, ακούγεται έντονα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook