Οι τρεις βασικές αναζητήσεις του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τερματοφύλακας, στόπερ και (πιθανόν) επιθετικός είναι οι τρεις αιχμές του δόρατος που στον ΟΦΗ επιθυμούν να ενισχυθούν σημαντικά στην μεταγραφική περίοδο.

Με τον Παύλο Δερμιτζάκη να έχει παραδώσει την έκθεση του στους Μάνθο Πουλινάκη, Νίκο Μαχλά – ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΟΦΗ ξεκίνησε εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ έχει στραφεί σε τρεις θέσεις αναζητώντας εκεί την καλύτερη δυνατή μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ενός στόπερ (σε περίπτωση αποχώρησης του Σαρ) και ενός επιθετικού (σε περίπτωση παραχώρησης του Παπάζογλου). Όπως αναφέραμε και χθες, οι περιπτώσεις των Σαρ και Παπάζογλου είναι εκείνες που «καίνε» περισσότερο τον ΟΦΗ από κάθε άλλη.

Ωστόσο, στον ΟΦΗ είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε σημαντικές «ενέσεις» σε αυτές τις θέσεις και να δοθεί εκεί το μεγαλύτερο βάρος. Άλλωστε, όπως λένε και στον ΟΦΗ «μια καλή ομάδα ξεκινάει από τον τερματοφύλακα και τον επιθετικό».

Ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει ζητήσει την απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα και στον ΟΦΗ εξετάζουν περιπτώσεις εντός και εκτός Ελλάδας. Άλλωστε, όπως αναφέραμε και την Τετάρτη, στόχος είναι να ξεκινήσει από αυτήν την θέση η μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ.

Και να εξαντλήσουν τα περιθώρια εύρεσης της καλύτερης δυνατής επιλογής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook