ΟΦΗ και “Κρητική υπερηφάνεια”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με το σύνθημα “Cretan Pride”, ο ΟΦΗ αποδεικνύει και αναδεικνύει την σημασία που παίζει στην Κρητική παράδοση αλλά και γιατί αποτελεί μια ζωντανή διαφήμιση για το νησί μας. Στην διάθεση του κοινού το κύπελλο του 1987 που ήδη έχει πάρει θέση στο στάδιο του ΤΑΕ ΚWON DO στο Φάληρο.

Ήδη το περίπτερο του ΟΦΗ έχει πάρει θέση στην Παγκρήτια Έκθεση «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση» που θα ξεκινήσει σήμερα στο Στάδιο Tae Kwon Do, στο Δέλτα Φαλήρου και θα διαρκέσει ως τις 27 του μήνα.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν σήμερα το απόγευμα στις 7.00 και παρόντες θα είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο περίπτερο του ΟΦΗ θα βρίσκονται διαρκώς ο υπεύθυνος του εμπορικού τμήματος Πάνος Κατσαϊτης και ο επί σειρά ετών υπάλληλος της εταιρείας Μανόλης Τζιρίτας.

Σε περίοπτη θέση θα βρίσκεται το Κύπελλο Ελλάδας του 1987, αλλά και το βαλκανικό κύπελλο που είχε κατακτήσει η ομάδα μας, ενώ μέσα από προβολή στιγμιότυπων θα ζωντανέψουν μνήμες του ένδοξου παρελθόντος του συλλόγου που αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό ιδεώδες (και όχι μόνο) της Κρήτης!

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ “στον κόσμο που θα παραβρεθεί στην έκθεση η ΠΑΕ έχει μεριμνήσει να παίρνει ένα καλαίσθητο 8σέλιδο έντυπο με βασικό τίτλο «Κρητική υπερηφάνεια» μέσα στο οποίο βρίσκονται περιληπτικά όλα τα στοιχεία που αφορούν την κρητική ΠΑΕ. Επίσης θα υπάρχουν αναμνηστικά δώρα όπως καπέλα και αυτοκόλλητα της ομάδας κ.α. Η έκθεση «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση» θα είναι ανοικτή την Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή από τις 11.00 μέχρι τις 21.00 και Δευτέρα από τις 11.00 μέχρι τις 19.00και αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 10.000 ανθρώπους”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook