«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 25 Μαΐου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Σάββατο 25 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

GOAL: Θέλει τον Αρκούδα

O Χρήστος Αρκούδας που την τρέχουοα σεζόν αγωνίστηκε στην ΑΕΚ είναι μία από τις περιπτώσεις που ενδιαφέρουν, υπό  προϋποθέσεις, την ομάδα της Κρήτης. Ο 23χρονος αμυντικός συμμετείχε σε 13 ματς συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα με την Ενωση και όπως προαναφέραμε, θα απασχολήσει λογικά τους Ηρακλειώτες. Βεβαίως, όπως έχουμε γράψει πολλάκις, δεν πρόκειται να γίνει καμία κίνηση (επίσημα) αν πρωτίστως δεν ξεκαθαρίσει το θέμα της αδειοδότησης, με τον ΟΦΗ να καταθέτει την έφεσή του την προσεχή Δευτέρα, ώστε να δικαιωθεί στο δευτεροβάθμιο όργανο.
Από εκεί κι έπειτα, ως γνωστόν, δεν είναι… μυστικό ότι ο Παύλος Δερμιτζάκης θα ήθελε πολύ τον Χουάν Μουνάφο στον ΟΦΗ, ενώ παίζει δυνατά και η περίπτωση ενός ακόμα παίκτη της ΑΕΚ, του Φέτση.
Με πολύ κόσμο, τέλος, στο περίπτερο της ομάδας στην Παγκρήτια Εκθεση στην Αθήνα ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα της έκθεσης.
Οι Κρητικοί διοργάνωσαν πολύ καλά το όλο event και είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΟΦΗ έφερε από το Ηράκλειο τόσο το Κύπελλο Ελλάδας όσο και το βαλκανικό Κύπελλο που έχει κατακτήσει και από τις αντιδράσεις του κόσμου αποδείχθηκε περίτρανα ότι επρόκειτο για μία κίνηση που μόνο θετικά σχολιάστηκε απ’ όλους όσοι έδωσαν το «παρών» στην έκθεση.

Sportday: Σαν τρελός θέλει ο Δασκαλάκης!

Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΪΛΑΚΑΣ «ΨΗΦΙΖΕΙ» ΜΟΝΟ ΟΦΗ Σαν τρελός θέλει ο Δασκαλάκης! Τη σφοδρή επιθυμία του να επιστρέψει στον ΟΦΗ (άνηκε ΤΟ δυναμικό του το διάστημα 2002-2005) διατυμπανίζει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί στο Ηράκλειο ο Σήψης Δασκαλάκης. για τον οποίο έχουμε γράψει πως είναι στα υπ’ όψιν της κρητικής ΠΑΕ. χωρίς ωστόσο να είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζεται από τους ιθύνοντες της.
0 έμπειρος τερματοφύλακας, μάλιστα, λέει στο περιβάλλον του ότι το οικονομικό δεν είναι αυτό το οποίο προέχει, ώστε ν’ αποτελέσει εμπόδιο, τον ενδιαφέρει έπειτα από δύο χρόνια ουσιαστικής απραξίας στον Ολυμπιακό και στη Βέροια, να πάει στην ομάδα που τον ανέδειξε και να παίξει. Μάλιστα, δεν έχει ακουστεί για επιθυμία του Δασκαλάκη να επιστρέψει στην άλλη ομάδα του Ηρακλείου, αυτή που τον έκανε γνωστό, τον Εργοτέλη. Που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι στον ορίζοντα του. από τη στιγμή μάλιστα που οι «κιτρινόμαυροι» είναι κοντά στην επάνοδο τους στη Super League. 0 Δασκαλάκης θέλει σαν τρελός να ενταχθεί στον ΟΦΗ και μόνο σε αυτόν. Οπότε είναι πιθανό αυτή η στάση να μετρήσει στην τελική επιλογή των ανθρώπων της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Aξία: Πρέπει να το ήξερε

Προκάλεσε σε πολλούς εντύπωση το γεγονός ότι ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν συνέχισε στην τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού, προτιμώντας τον ΟΦΗ, ο οποίος ήταν γνωστό ότι δεν θα πάρει αδειοδότηση, κάτι που επιβεβαιώθηκε την Τετάρτη. Οι απορίες όλων λύθηκαν με το γεγονός ότι δεν τα κατάφεραν ούτε οι Θρακιώτες, και αρκετοί συμπέραναν ότι οΔερμιτζάκης πρέπει να γνώριζε την κατάσταση. Η διαφορά είναι ότι στον Πανθρακικό λήγουν πολλά συμβόλαια, άρα η ομάδα δεν θα είναι ίδια με πέρσι.
Συμπέρασμα; ΟΔερμιτζάκης προτίμησε το μικρότερο ρίσκο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook