“Τέτοιες εκδηλώσεις μόνο ΚΑΛΟ κάνουν στο πρεστίζ του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Συλλογος Μετόχων απονείμει τα εύσημα στην ΠΑΕ για την παρουσία του ΟΦΗ στην έκθεση του Φαλήρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Μετόχων

Με μεγάλη επιτυχία,όπως φαίνεται από τις πρώτες κιόλας ώρες,η Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. κάνει αισθητή την παρουσία της στην Παγκρήτια Έκθεση «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση» που ξεκίνησε χθες στο Στάδιο Tae Kwon Do, στο Δέλτα Φαλήρου και θα διαρκέσει ως τις 27 του μήνα.

Στο όμορφα στημένο περίπτερο της ομάδας,πρωταγωνιστής κυρίως είναι το ΚΥΠΕΛΟ που κατέκτησε η ομάδα πριν 26 χρόνια.

Με χαρά βλέπουμε φίλους από την Κρήτη να επισκέπτονται το χώρο,αλλά και Κρήτες που ζουν στην πρωτεύουσα να συρρέουν ενθουσιασμένοι!

Κάτι που εμείς, ως μέρος του φίλαθλου κόσμου,επιθυμούμε διακαώς!

Δηλαδή το να συσπηρωθεί το Κρητικό στοιχείο και να αγκαλιάσει την ομάδα,εκτός και -κυρίως- εντός γηπέδου.Άλλωστε μην ξεχνάμε,στο λεκανοπέδιο ζει άλλη μια Κρήτη(πληθυσμιακά!)

Στο σημείο αυτό,θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους συνεργάτες του Συλλόγου Μετόχων και της Μπουτίκ,που με την παρότρυνσή μας και στα πλαίσια της άψογης πάντα μεταξύ μας συνεργασίας,παρείχαν διαφημηστικό υλικό προς την Π.Α.Ε.,ώστε όλοι οι επισκέπτες να φεύγουν με κάποιο αναμνηστικό από το χώρο.

Συγκεκριμένα τους:

1)Τυπογραφείο Καρπαθιωτάκη Μανόλη <<http://www.karpathiotakis.gr/>>

2) Stamboseto T-Shirt <<https://www.facebook.com/Stambosetoultras?fref=ts>>

3)HOT Μεταφορική,Αλεξάκης Στέλιος,για τη δωρεάν μεταφορά του υλικού στο χώρο της έκθεσης.

Όλοι αυτοί λοιπόν συνέβαλαν στην προσπάθεια του Συλλόγου να στηρίξει την Π.Α.Ε.,και που με τη σειρά μας φροντίσαμε να υπάρχουν τσάντες της μπουτίκ για να παίρνουν τα δώρα οι χιλιάδες επισκέπτες,όπως και διάφορα είδη για τη διακόσμηση του χώρου.

Τέτοιες προσπάθεις χρίζουν κάθε βοήθειας, στήριξης και σεβασμού.

Ευχόμαστε στη Διοίκηση κάθε επιτυχία και μια καλή συνέχεια σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις,που ΜΟΝΟ καλο κάνουν στο πρεστίζ και στην εικόνα της ομάδας.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος

Νίκος Διαλυνάς

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook