«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 26 Μαΐου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

GOAL: «ΚΡΑΜΕΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΡΑΜΕΡ»

Τη γραμμή που χάραξε ο πρόεδρος της Super League, Γιάννης Μώραλης, ακολουθεί και ο ΟΦΗ στο θέμα των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η ΕΠΣ Ηρακλείου κατά της διοίκησης της ΕΠΟ, σε ό,τι αφορά τη ρύθμιση των χρεών (δοσοποίηση) των ΠΑΕ. Με επιστολή που έστειλε στην Ενωση, ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης, εκφράζει ανοιχτά τη δυσαρέσκεια του. «Ηταν μια πρόταση που καταθέσαμε εμείς και έτυχε σχεδόν καθολικής αποδοχής. Μια απόφαση που έσωσε από αρκετές περιπέτειες τον ΟΦΗ, που είναι μέλος της Ενωσής σας και δεκάδες άλλες ομάδες που ήταν ένα βήμα από τον “αφανισμό”. Οπότε η απορία μας είναι εύλογη και ειλικρινά αδυνατούμε να κατανοήσουμε πώς μια απόφαση που είναι προς όφελος του ΟΦΗ και του συνόλου ίου ελληνικού ποδοσφαίρου γίνεται από την ΕΠΣΗ “σημαία” αντιπαράθεσης».

Sportday: Ο ΟΦΗ υπέρ ΕΠΟ 

Δεν μένει αμέτοχη η ΠΑΕ ΟΦΗ στην κόντρα της ΕΠΣ Ηρακλείου με την ΕΠΟ, την οποία πυροδότησαν τα ασφαλιστικά μέτρα του προέδρου της Ενωσης.
Νίκου Τζώρτζογλου, κατά της διοίκησης Γιώργου Σαρρή.
Μάλιστα, ο Μάνθος Πουλινάκης δεν παίρνει το μέρος των συμπολιτών του παραγόντων, όπως ίσως θα περίμενε κάποιος που δεν παρακολουθεί στενά αυτά τα θέματα, αλλά της Ομοσπονδίας.
Η επιστολή που απέστειλε χθες στη διοίκηση της ΕΠΣΗ ο πρόεδρος του ΟΦΗ δεν αφήνει περιθώριο για παρερμηνείες, θεωρεί ότι η ομάδα του και ο ίδιος ως πρόεδρος θίγονται από την κίνηση Τζώρτζογλου κι εξηγεί αναλυτικά τους λόγους της σντίθεσής του. Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Αγαπητοί κύριοι.
Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι η Ενωση Ηρακλείου κατέθεσε ασφαλιστικό μέτρα σε βάρος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ.
και μάλιστα μου έκανε αρνητικότατη εντύπωση το γεγονός ότι στους λόγους που αναφέρεται χρησιμοποιείται και το λεγόμενο “μνημόνιο”.
Μια απόφαση που έσωσε από αρκετές περιπέτειες τον ΟΦΗ. που είναι μέλος της Ενωσής σας και δεκάδες άλλες ομάδες που ήταν ένα βήμα από τον αφανισμό.
Ηταν μια πρόταση που καταθέσαμε εμείς και έτυχε σχεδόν καθολικής αποδοχής από την Ομοσπονδία, τη Σούπερ Λίγκα αλλά και του ίδιου του συνδικαλιστικού οργάνου των παικτών, του ΠΣΑΠ. Οπότε η απορία μας είναι εύλογη και ειλικρινά αδυνατούμε να κατανοήσουμε πώς μια απόφαση που είναι προς όφελος του ΟΦΗ και του συνόλου του ελληνικού ποδοσφαίρου, γίνεται από την ΕΠΣΗ “σημαία” αντιπαράθεσης.
Τόσο εγώ ως πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ αλλά και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ στηρίζω απόλυτα τις έως τώρα αποφάσεις και κινήσεις της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ηου στο σύνολο τους είναι για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και κατ’ επέκταση της ομάδας που έχω την τιμή να ηγούμαι διοικητικό.
Με εκτίμηση Ματθαίος Πουλινάκης Πρόεδρος ΠΑΕ ΟΦΗ».
Κατά τ’ άλλα ιδιαίτερη κίνηση παρατηρείται στο περίπτερο του ΟΦΗ (αφιερωμένο στο Κύπελλο του 1987) στην έκθεση «Κρήτη, η μεγάλη συνάντηση» που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του τάε κβον ντο στο Φάληρο/ mmm οπως ανακοίνωσε η παε οφη. διέθεσε απο το περίπτερο ετην εκθεση του φαληρου (επνε κρατηση, δηλαδη) 15 διαρκειασ πριν ακομη κυκλοφορησουν!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook