«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Δευτέρα 27 Μαΐου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 27 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday: Θέλει τον Αραβίδη

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΕ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ «ΦΛΕΡΤ» ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ Ο Αραβίδης είναι ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν τον ΟΦΗ.

Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο Χρήστος Αραβίδης και η παρουσία του στην Κρήτη τροφοδότησε σενάρια για επαφές του με τον ΟΦΗ.
Η αλήθεια είναι ότι ο έμπειρος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Πανιώνιο, αλλά γεγονός επίσης θεωρείται πως βρίσκεται στη λίστα των ανθρώπων της «ασπρόμαυρης» ομάδας.
Μόνο σε περίπτωση, όμως.
που ο 26χρονος επιθετικός, ο οποίος έκανε φέτος ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, λύσει για οικονομικούς λόγους τη συνεργασία του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Φυσικά, από τη στιγμή που ο παίκτης ανήκει στους «κυανέρυθρους» επίσημα από την ΠΑΕ ΟΦΗ δεν επιβεβαιώνουν οποιοδήποτε ενδιαφέρον ή ραντεβού με τον Αραβίδη. ούτε βέβαια από την πλευρά του ποδοσφαιριστή ακούγεται κάτι σχετικό.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ Εν τω μεταξύ, ύστερα από την επιστολή που απέστειλε ο Μάνθος Πουλινόκης στην ΕΠΣ Ηρακλείου, με την οποία εναντιώνεται στα ασφαλιστικά μέτρα κατά της διοίκησης της ΕΠΟ. ο πρόεδρος της τοπικής ποδοσφαιρικής ένωσης. Νίκος Τζώρτζογλου. επέλεξε χαμηλούς τόνους. Στην απάντηση που έδωσε χθες, μέσω του Τύπου, στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ. τονίζει ότι «δεν θέλω να απαντήσω, αλλά δεν θέλω να έρθω και σε αντιπαράθεση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ και φίλο κ. Μάνθο Πουλινάκη. τον οποίο άλλωστε θεωρούσα και συνεχίζω να θεωρώ επιτυχημένο και μάλιστα σε συνθήκες ιδιαίτερα δύσκολες για την ομάδα μας. Απλά. η δική μου άποψη για τις αποφάσεις της ΕΠΟ γι’ αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικά ποδόσφαιρο γενικότερα, είναι διαφορετική».
ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ 0 ΠΑΥΛΟΣ ΔΕΡΜΓΓΖΑΚΗΣ.
ΑΛΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ.

ΦΩΣ: «Παγώνουν» τα πάντα μέχρι την έφεση στον ΟΦΗ

Η απόρριψη σε πρώτο βαθμό του φακέλου αδειοδότησης που είχε υποβάλει η. ΠΑΕ ΟΦΗ αναγκάζει τους ανθρώπους της ομάδας του Ηρακλείου να… παγώσουν όλες τις εξελίξεις στα θέματα που αφορούν ανανεώσεις και μεταγραφική ενίσχυση μέχρι να εκδικαστεί η έφεση και να γίνει γνωστό το αποτέλεσμα. Και αυτό γιατί είναι ξεκάθαρο πως άλλα δεδομένα θα ισχύσουν αν ανατραπεί η πρωτόδικη απόφαση και άλλα στην περίπτωση που παραμείνει. Έτσι, ούτε τα θέματα των ανανεώσεων συμβολαίων (Σαρ, Σόουζα, Ιωρννίδης, Μπούρμπος, Ζορμπάς, Ζαχαράκης) παρουσιάζουν την παραμικρή εξέλιξη αλλά ούτε και αυτά που έχουν να κάνουν με τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας έχουν προχωρήσει έστω και κατ’ ελάχιστο τις τελευταίες ημέρες. Όπως και να έχει όμως το πράγμα, θεωρείται βέβαιο στον ΟΦΗ ότι, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της έφεσης, n ομάδα του Ηρακλείου θα κινηθεί για την απόκτηση ενός έμπειρου γκολκίπερ, μιας και ο Δερμιτζάκης ξεκαθάρισε στους Πουλινάκη και Μαχλά ότι θεωρεί την περίπτωση αυτή ως τη βασική προτεραιότητα για να χτιστεί το ράστερ της επόμενης χρονιάς.
Την ίδια ώρα ο τεχνικός του ΟΦΗ έχει πάρει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καβάλα, όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες, μια… βαλίτσα DVD με παιχνίδια του ΟΦΗ τη χρονιά που πέρασε προκειμένου να μάθει όσο γίνεται περισσότερα πράγματα για τις δυνατότητες του συνόλου αλλά και των ποδοσφαιριστών ατομικά.
Ο Δερμιτζάκης θέλει να μάθει από πρώτο χέρι τα χαρακτηριστικά της ομάδας αλλά και των ατόμων προκειμένου να αρχίσει να ετοιμάζει τα πλάνα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και παράλληλα να ξέρει ποια είναι τα ατού αλλά και τα αδύνατα σημεία της ομάδας, έτσι ώστε να προσπαθήσει να καλύψει τα όποια κενά υπάρχουν είτε με μεταγραφικές κινήσεις (ανάλογα με το πώς θα -εξελιχθεί η υπόθεση τΐς αδειοδότησης) είτε προσθέτοντας στο παιχνίδι της ομάδας στοιχεία τακτικής που θα της επιτρέψουν να μπαλώσει κάποιες… τρύπες.

LIVE SPORT: Σαρ, Παπάζογλου και αδειοδότηση

Είναι φανερό πλέον ότι οι δύο παράγοντες που θα καθορίσουν τις μεταγραφικές κινήσεις του ΟΦΗ για την επόμενη περίοδο είναι η απόκτηση αδειοδότησης και η παραμονή των Μοχάμενχ Σαρ και Θανάση Παπάζογλου. Εφόσον η ομάδα πάρει την αδειοδότηση μετά την έφεση που κατέθεσε, τότε θα έχει πολύ μεγάλη άνεση στις επιλογές της σε άμεση συνάρτηση φυσικά με τη σφιχτή οικονομική πολιτική που θα υπάρξει. Στην περίπτωση μη αδειοδότησης ο σύλλογos θα μπορεί να αποκτήσει 3 παίκτες άνω των 24 ετών και να ανανεώσει μόνο 4 συμβόλαια ποδοσφαιριστών άνω των 24 ετών, ενώ θα μπορεί να κάνει απεριόριστες μεταγραφές παικτών κάτω των 24 ετών, αλλά μόνο Ελλήνων. Από εκεί και πέρα ο μεταγραφικός σχεδιασμός θα είναι διαφορετικόςστην περίπτωση που μείνει τελικά ο Σαρ και δεν πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό ο Παπάζογλου αφού δεν θα χρειαστεί ενίσχυση με σέντερ μπακ και σέντερ φορ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook