“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 28 Μαΐου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 28 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Κατέθεσε την έφεση ο ΟΦΗ

Οπως αναμενόταν οι Κρητικοί κατέθεσαν χθες την έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ ουσιαστικά κατέθεσαν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και πλέον το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να περιμένουν την εκδίκαση και βεβαίως τη δικαίωση τους, αφού στις τάξεις του συλλόγου υπάρχει «άνεμος» αισιοδοξίας για την έκβαση ης υπόθεσης. Βεβαίως, ως γνωστόν, τα πάντα εξαρτώνται, όσον αφορά τον οχεδιαομό του καλοκαιριού από την κατάληξη της έφεσης.

ΦΩΣ

Αδειοδότηση και συμβόλαια σε πρώτο πλάνο στον ΟΦΗ

Η έγκριση, έστω και σε δεύτερο βαθμό, του φακέλου αδειοδότησης του ΟΦΗ και τα (έξι) συμβόλαια ποδοσφαιριστών των οποίων η σύνεργα σία με την ΠΑΕ τελειώνει βρίσκονται στην πρώτη σειρά ενδιαφέροντος των ανθρώπων της ομάδας του Ηρακλείου. Για το πρώτο κομμάτι οι ιθύνοντες του ΟΦΗ δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να περιμένουν την εκδίκαση της έφεσης προκειμένου να εκθέσουν τα επιχειρήματά τους και να καταφέρουν να πείσουν τη δικαστική επιτροπή ώστε να πάρουν την άδεια και να προχωρήσουν στο χτίσιμο της ομάδας χωρίς προβλήματα και εμπόδια. Την ίδια στιγμή γίνονται κάποιες πρώτες διερευνητικές επαφές με τους παίκτες των οποίων τελειώνουν τα συμβόλαια στο τέλος του επόμενου μήνα, με τον Χρήστο Μπούρμπο να είναι αυτός που άνοιξε τον χορό, καθώς είχε μια πρώ τη επαφή με τον Μάνθο Πουλινάκη στην Αθήνα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η κουβέντα έγινε σε καλό κλίμα (συζητήθηκε και το θέμα των οφειλόμενων χρημάτων), όμως και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να τα ξαναπούν πιθανότατα μετά την έκδοση της απόφασης επί ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ της έφεσης που έχει υποβληθεί. Από εκεί και πέρα υπάρχουν οι γνωστές υποθέσεις των Σαρ, Σόουζα, Ιωαννίδη, Ζορμπά και Ζαχαράκη, με τους οποίους θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις, πέραν βέβαια της υπόθεσης του πρώτου, όπου δεν φαίνεται να υπάρχει σημείο προσέγγισης.
Από εκεί και πέρα η παρουσία του Χρήστου Αραβίδη στο Ηράκλειο για διακοπές, όπως ειπώθηκε από την πλευρά του παίκτη, έδωσε αφορμή να έρθουν και πάλι στην επιφάνεια φήμες που θέλουν τον ΟΦΗ να ασχολείται με την περίπτωση του. Το όνομα του Αραβίδη ήρθε στον… αφρό την εποχή που ξεκίνησε το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού για τον Παπάζογλου και αναφέρθηκε ως μια πιθανή λύση αντικατάστασης μετά από αυτές των Πετρόπουλου και Μάντζιου. Δεν αποκλείεται να προκύψει και κάτι παραπάνω, αλλά για την ώρα ο παίκτης κάνει τις διακοπές του στην Κρήτη.

Γάτα

Ο ΟΦΗ θέλει και τον Καλογέρη

Ψώνια οπό την ΑΕΚ σκοπεύουν να κάνουν στην Κρήτη. Μαθαίνω πως ο ΟΦΗ εκτός απά τον Αρκούδα, τον οποίο έχει Gorki στο στόχαστρο του, έχει βλέψεις και για άλλους ποδοσφαιριστές της «Ένωσης».Ένος από αυτούς είναι και ο Καλογέρης -και όχι Καλογερής όπως τον γράψουν οι περισσότεροι-. Πρόκειται για το εξτρεμάκι, το οποίο υπολόγιζε πολύ ο Βαγγέλης Βλάχος στην περσινή καλοκαιρινή προετοιμασία της ΑΕΚ, αλλά τραυματίστηκε σοβαρά κι έχασε στην ουσία τη χρονιά. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, πάντως, θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook