Περιμένει τον ΟΦΗ ο Ιωαννίδης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 25χρονος μεσοαμυντικός δεν έχει μιλήσει με καμία ομάδα και περιμένει τον ΟΦΗ για να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule, ο Γιώργος Ιωαννίδης εμφανίστηκε σήμερα έκπληκτος για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει φύγει από τον ΟΦΗ και μάλιστα να έχει συμφωνήσει ήδη με άλλη ομάδα.

Όπως τόνιζε ο 25χρονος “περιμένω τον ΟΦΗ για να μιλήσω πρώτα με τους ανθρώπους της ομάδας. Δεν ξέρω πως βγαίνουν για εμένα αυτά τα σενάρια αλλά εγώ δίνω προτεραιότητα στον ΟΦΗ”.

Από πλευράς ΟΦΗ – όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές – οι υποθέσεις των ανανεώσεων θα ανοίξουν μετά το τέλος της οριστικής απόφασης για την αδειοδότηση. Πρόθεση του Δερμιτζάκη και των ανθρώπων της ομάδας είναι να δουν το αποτέλεσμα και στην συνέχεια θα κινηθούν ανάλογα. Άλλωστε, ο Καβαλιώτης τεχνικός έχει κάνει δύο πλάνα που έχουν σχέση με το πάρει ή δεν πάρει αδειοδότηση ο ΟΦΗ.

Μια από αυτές τις υποθέσεις είναι και αυτή του Γιώργου Ιωαννίδη ο οποίος βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τις Σέρρες. Το μέλλον του στον ΟΦΗ θα ξεκαθαρίσει οριστικά μέσα στα επόμενα 24ωρα.