Έρχεται ο Δερμιτζάκης στο Ηράκλειο και μαζί του οι εξελίξεις!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να βρίσκεται στο Ηράκλειο – για μόνιμη εγκατάσταση πλέον – ο Καβαλιώτης τεχνικός που θα δρομολογήσει τις εξελίξεις στα μεταγραφικά ζητήματα του ΟΦΗ.

Η παρουσία του Παύλου Δερμιτζάκη αναμένεται να δρομολογήσει μια σειρά από σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον ΟΦΗ και αφορούν κυρίως την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας για την επόμενη περίοδο.

Άλλωστε, έμεινε ένας μήνας μόλις για την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και είναι δεδομένο πως στις τέσσερις εβδομάδες που θα ακολουθήσουν χρειάζεται να γίνουν όλες οι κινήσεις που απαιτούνται ώστε ο ΟΦΗ να παρουσιαστεί ενισχυμένος.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει παραδώσει την έκθεση του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και τα θέματα των ανανεώσεων θα ξεκαθαρίσουν οριστικά μόλις βγει η απόφαση για την αδειοδότηση. Για αυτόν τον λόγο, τις υποθέσεις των ανανεώσεων χειρίζεται η διοίκηση που έχει προχωρήσει σε συμφωνία με τον Σόουζα, σε συζητήσεις με τον Σαρ και τον Μπούρμπο ενώ σε αναμονή βρίσκονται οι υποθέσεις των Ζαχαράκη, Ιωαννίδη και Ζορμπά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook