Τα πλάνα στον ΟΦΗ για πιθανή αποχώρηση Παπάζογλου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Βαγγέλης Μάντζιος και Αντώνης Πετρόπουλος είναι οι δύο υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι σε περίπτωση που ο Παπάζογλου αποχωρήσει από τον ΟΦΗ.

Το θέμα της παραχώρησης του 25χρονου επιθετικού παραμένει ανοικτό ωστόσο στον ΟΦΗ θέλουν να προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο που ο Θανάσης Παπάζογλου δεν παραμείνει στο Ηράκλειο. Άλλωστε, είναι νωπές οι μνήμες από την επίσημη πρόταση της Ντούισμπουργκ και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Τσάρλτον για την απόκτηση του πρώτου σκόρερ του ΟΦΗ. Βέβαια από την άλλη, όλα τα σχέδια μπορεί να γίνονται και επί χάρτου μιας και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο παραμονής του στον ΟΦΗ και την επόμενη σαιζόν.

Παρ’ όλα αυτά, ήδη στον ΟΦΗ έχουν ξεκινήσει να κάνουν τις σκέψεις τους για το ενδεχόμενο που ο υψηλόσωμος επιθετικός δεν παραμείνει στην Κρήτη καθώς αναζητείται ένας ισάξιος (αν όχι καλύτερος) αντικαταστάτης στην γραμμή κρούσης.

Δύο βασικοί υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι του ΟΦΗ για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Θανάση Παπάζογλου είναι και οι Αντώνης Πετρόπουλος, Βαγγέλης Μάντζιος. Και οι δύο ποδοσφαιριστές είναι ελεύθεροι ενώ γνωρίζουν αρκετά καλά το τι σημαίνει ΟΦΗ μιας και έχουν περάσει από την ομάδα έχοντας αφήσει άκρως θετικές εντυπώσεις.

Τα ονόματα των δύο επιθετικών βρίσκονται στην λίστα των ανθρώπων του ΟΦΗ που περιμένουν να δουν αν τελικά θα αποχωρήσει ο Παπάζογλου…

http://bit.ly/ZvQt6M

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook