Κοιτάζουν στο εξωτερικό για τον τερματοφύλακα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ έχουν προταθεί ένα… σωρό τερματοφύλακες ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανένας που να ενδιαφέρει αρκετά τον Παύλο Δερμιτζάκη.

Μια σειρά από ονόματα Ελλήνων τερματοφυλάκων έχουν προταθεί στον ΟΦΗ ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει ικανοποιήσει κανένας από αυτούς: Κυριακίδης, Κωνσταντόπουλος, Αναστασόπουλος είναι τρεις από τους τερματοφύλακες που έχουν προταθεί στον ΟΦΗ ωστόσο αυτήν την στιγμή δεν δείχνει να ενδιαφέρει κανένας από αυτούς.

Στον ΟΦΗ αρχίζουν να εξετάζουν και άλλες λύσεις γκολκίπερ – κυρίως από το εξωτερικό μιας και όπως τονίζουν πηγές από την ομάδα “σημασία έχει να κάνουμε μια καλή επιλογή και να έρθει στην ομάδα ένας καλός τερματοφύλακας που θα είναι σε θέση να κάνει την διαφορά”.

Όπως γίνεται κατανοητό, το όνομα του Σήφη Δασκαλάκη συνεχίζει να είναι στην λίστα δίχως ωστόσο να βρίσκεται σε σειρά προτεραιότητας αν και δεν πρέπει να θεωρείται τίποτα δεδομένο. Ήδη, στον ΟΦΗ εξετάζουν γκολκίπερ από το εξωτερικό μιας και δεν κρύβουν την πίστη τους ότι μπορούν να βρουν έναν ποδοσφαιριστή που να έχει τα χαρακτηριστικά του Κάρολ που ήρθε το καλοκαίρι του 2011.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook