“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Παρασκευή 31 Μαΐου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 31 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Ξένος γκολκίπερ και Μαραγκός στην λίστα του ΟΦΗ

Και στην αγορά του εξωτερικού αναζητούν οι άνθρωποι του ΟΦΗ τον τερματοφύλακα που θα υπερασπιστεί την εστία τους από την πρώτη στιγμή. Σύμφωνα μάλιστα με κάποιες πληροφορίες, έχουν συγκεκριμένο στόχο και προσπαθούν να βρουν δίαυλο επικοινωνίας, ώστε να διαπιστώσουν τις προθέσεις του και τις πιθανότητες που υπάρχουν να αποδεχτεί την πρότασή τους.
Το γεγονός αυτό δεν σημαίνει ότι σβήνονται οι περιπτώσεις από την ελληνική αγορά που αναφέρθηκαν τις τελευταίες ημέρες (Κυριακίδης, Αναστασόπουλος, Κωνσταντόπουλος), όμως οι άνθρωποι της ηρακλειώτικης ομάδας είναι ανοιχτοί σε προτάσεις.
Στα υπόψη της ομάδας του Ηρακλείου είναι και ο μέσος της Καβάλας Στέλιος Μαραγκός, ο οποίος τυγχάνει της έγκρισης και του Δερμιτζάκη και της διοίκησης, καθώς τον παρακολούθησαν στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε. Το κατά πόσον βέβαια θα προχωρήσει η υπόθεση θα φανεί τις επόμενες ημέρες.
Όσον αφορά τις ανανεώσεις των Σόουζα και Μπούρμπου, δεν υπήρξε εξέλιξη, πέρα από την προχθεσινή πληροφόρηση περί προφορικής συμφωνίας με τον Βραζιλιάνο αμυντικό και την αίσθηση που υπήρχε στο Ηράκλειο ότι το πρώτο ραντεβού με τον Μπούρμπο έγινε σε καλό κλίμα, χωρίς όμως να ξεκαθαρίσει αν ο ΟΦΗ χρειαστεί να ψάξει αλλού. Αντίθετα ο Σαρ απομακρύνεται λόγω οικονομικών απαιτήσεων, ενώ δεν φαίνεται φως στο. τούνελ για Ιωαννίδη και Ζορμπά. Όσον αφορά το κέντρο για την προετοιμασία, είτε θα γίνει στην Ολλανδία-είτε στα Τρία Πέντε Πηγάδια.

Goal

Αρέσει ο Μποτωνάκης

Το προχθεσινό φιλικό των μικρών του ΟΦΗ με τον AO Χανιά επιβεβαίωσε για έχουν αποκομίσει οι άνθρωποι του ΟΦΗ από τον 21χρονο μέσο Γιάννη Μποτωνάκη (14 συμμ.- 3 γκολ στη Football League 2). Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις στο θέμα του.

Sportday

“Βόμβα” από Μπούρμπο

Μ Ι πορεί από την ΠΑΕ ΟΦΗ να διέρρευσε άτι υπήρξε θετικό κλίμα στην πρώτη συνάντηση του Μάνθου Πουλινάκη με Ιτον Χρήστο Μπούρμπο για την ανανέωση του συμβολαίου του.
αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.
Οπως αποκάλυψε ο ίδιος ο έμπειρος μέσος μιλώντας στην «SD». ο ΟΦΗ του χρωστάει το ποσό των 280.000 ευρώ.
το οποίο αντιστοιχεί ακόμα και σε χρήματα της περιόδου που η ομάδα αγωνιζόταν στη Β’ Εθνική! Ο Μπούρμπος θέλει να μείνει στον ΟΦΗ. όπως και ο Πουλινάκης. θέλει όμως να διασφαλίσει τα χρήματά του. Οπως δήλωσε: «Δεν γίνεται να συζητήσω για μια νέα συνεργασία, αν δεν ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το ποσό που μου οφείλεται και το οποίο είναι πολύ μεγάλο. Μιλάμε για ένα ποσό που αγγίζει τις 300.000. για την ακρίβεια είναι 280.000 ευρώ. Τρία χρόνια στην ομάδα κάνω υποχωρήσεις για τα χρήματα, αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Είπα στον κ. Πουλινάκη ότι θα συζητήσω να μείνω στην ομάδα, μόνο αν ξεκαθαρίσουμε τι θα γίνει με την οφειλή που υπάρχει στο πρόσωηό μου. Μου ζήτησε να περιμένω μερικές μέρες και αυτό κάνω».

Ο Μπούρμπος αξιολογεί αυτήν την εποχή τις προτάσεις που έχει απο άλλες ομάδες, ωστόσο τονίζει ότι «θέλω πρώτα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον ΟΦΗ. Νιώθω καλά και αυτό που θέλω είναι να έχω την υγεία μου και να κάνω μια καλή χρονιά. Προτάσεις υπάρχουν και αυτό είναι καλό. θα περιμένω μερικές μέρες και μετά θα αποφασίσω».

Η αναβολή που πήρε ο ΟΦΗ από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δίνει παράταση αγωνίας στο θέμα της αδειοδότησης. Η εκδίκαση της έφεσης θα γίνει την επόμενη εβδομάδα και μέχρι τότε οι άνθρωποι της κρητικής ΠΑΕ θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν λεπτομέρειες για το τι συνέβη και με τις υπόλοιπες ομάδες που είχαν «κοπεί» από την πρωτοβάθμια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook