Μώραλης για ΟΦΗ: “Αν συνεχίσει έτσι, θα είναι καθαρός το 2015”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ με δηλώσεις του στον Sentra FM, αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση των ομάδων της Σούπερ Λιγκ και ανέφερε τον ΟΦΗ ως παράδειγμα για την βελτίωση των οικονομικών προβλημάτων τους.

Ο Γιάννης Μώραλης στάθηκε στην προσπάθεια που έκανε ο ΟΦΗ την προηγούμενη σαιζόν εκφράζοντας την πεποίθηση του ότι σε 2 χρόνια θα είναι σε θέση να θεωρείται μια “καθαρή ΠΑΕ”.

“Φέτος, ήταν οριακή η πλειοψηφία και δώσαμε μεγαλύτερη διευκόλυνση με 4 ανανεώσεις παικτών που ήταν στο ρόστερ, όχι να πάρουν μεταγραφή. Μένει να δούμε πώς θα λειτουργήσει. Ο Συνεταιρισμός προσπαθεί να πάρουν μέτρα να μην ξεφεύγουν οι παράγοντες. Η κάθε ΠΑΕ όμως καλείται να ρυθμίζει τα του οίκου της και να εξυγιανθεί σε ένα βάθος χρόνου. Ο ΟΦΗ, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ΠΑΕ, έδωσε 1,7 σε υποχρεώσεις παλιές. Έβγαλε τη χρονιά, έμεινε στην κατηγορία και θέλω να πιστεύω δεν έκανε άλλα χρέη. Αν το κάνει άλλα δύο χρόνια, θα είναι καθαρή το 2015. Εκτός αν οι ομάδες βρουν χρήματα και εξυγιανθούν νωρίτερα” ήταν τα λόγια του προέδρου της διοργανώτριας αρχής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook