«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 1 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Σάββατο 1 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday: Στον δρόμο ΠΑΣ και ΠΑΟ

Βεβαιότητα ότι τέλος η φετινή περιπέτεια του ΟΦΗ στο θέμα της αδειοδότησης εμφανίζονται όλοι στην ομάδα.
Οι διοικούντες θεωρούν καλό σημάδι ότι η Επιτροπή Εφέσεων αναγνώρισε την πρόοδο που έκαναν ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Παναθηναϊκός και τους έδωσε την άδεια κι ευελπιστούν ότι το ίδιο θα συμβεί και με τον ΟΦΗ, ο οποίος φέτος κατέβαλε 1,7 εκατ. ευρώ σε παλιές οφειλές και έχει καταθέσει ένα φάκελο που εγγυάται τη βιωσιμότητα της ΠΑΕ για τα επόμενα χρόνια.
Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση, πάντως, στον ΟΦΗ προχωρούν τον σχεδιασμό και ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Μανόλη Ζαχαράκη.
0 νεαρός αμυντικός, ο οποίος έπαιξε αρκετά ματς ως δεξί μπακ επί Αναστόπουλου, βρίσκεται στα πλάνα του Παύλου Δερμιτζάκη.
Τέλος, στον ΟΦΗ προτάθηκε και ο Ούγγρος Κρίστιαν Νέμεθ, γνωστός από τη θητεία του σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ.
Ολυμπιακό Βόλου και η περίπτωσή του εξετάζεται.

GOAL: Προτάθηκε και τον… θέλει!

Προτάθηκε και τον… θέλει! Την περίπτωση του Κρίστιαν Νέμεθ εξετάζει τις τελευταίες ημέρες ο ΟΦΗ. Ο 24χρονος Ούγγρος μεσοεπιθετικός που έχει περάοει από την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον Ολυμπιακό Βόλου, τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στη Ρόντα, έχοντας 21 συμμετοχές και 2 γκολ στο ενεργητικό του. Μένει ελεύθερος και προτάθηκε στους Κρητικούς οι οποίοι ενδιαφέρονται για τον Μαγυάρο και θα κυνηγήσουν την περίπτωση του, αν αδειοδοτηθούν.
Εν τω μεταξύ, ο ΟΦΗ είναι κοντά σε συμφωνία με τον Μπούρμπο, ενώ με τους Ιωαννίδη και Ζορμπά δεν έχει γίνει ακόμα κάποια κουβέντα. Αυτή θα γίνει ανάλογα με την έκβαση του ζητήματος της αδειοδότησης

LIVE SPORT: Βλέπουν Νέμεθ για την επίθεση

Την περίπτωση  του Ούγγρου μεοοεπιθετικού Κρίσtιαν Νέμεθ που έχει περάσει από ΑΕΚ (2009-2010 δανεικόε από Λίβερπουλ). Ολυμπιακό (2010-2012) και Ολυμπιακό Βόλου (2011 δανεικ0ς από Ολυμπιακό) εξετάζουν στον ΟΦΗ. Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας Παύλθ5 Δερμιτζάκης αναζητεί έναν μεσοεπιθετικό για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης του ΟΦΗ και ο Νέμεθ. που έκανε ουσιαστικά όνομα με τη φανέλα της Λίβερπουλ (2007-2010) φέρεται να είναι στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας του Καβαλιώτη προπονητή. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ο Νέμεθ έπαιξε στην Ολλανδία με τη Ρόντα όπου είχε 25 συμμετοχές (σε πρωτάθλημα και πλέι οφ). ενώ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Ουγγαρίας. Οποιαδήποτε εξέλιξη πάντως στο συγκεκριμένο θέμα θα πρέπει να θεωρείται απίθανη πριν από την άφιξη του Παύλου Δερμιτζάκη -στις αρχές της επόμενης εβδομάδας- στο Ηράκλειο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook