«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 2 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Κυριακή 2 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday:Απορρίπτουν τον «Dimi»
Σενάρια για «φλερτ» του ΟΦΗ με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο κυκλοφόρησαν χθες.Ομως. σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ναι μεν ο «Dimi» προτάθηκε, αλλά εξ αρχής στην κρητική ΠΑΕ δεν ασχολήθηκαν ζεστά με την περίπτωση. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για τερματοφύλακα από το εξωτερικό, χωρίς να έχει αποκαλυφθεί ακόμη το όνομα. Ο εν λόγω φέρεται ως ο επικρατέστερος για να παίξει στην ομάδα του Ηρακλείου. Από την άλλη. εντός των ημερών θ’ αρχίσει να ξεκαθαρίζει και ποιοι παίκτες θα φύγουν, πέραν εκείνων που έχουν λήξει τα συμβόλαιά τους και είναι σε διαπραγματεύσεις. 0 Παύλος Δερμιτζάκης έχει ζητήσει ράστερ με 26 άτομα κι ως εκ τούτου θα υπάρξουν αρκετές αποχωρήσεις.
GOAL: KAN’ TO ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

Την τακτική των άλλων τριών ομάδων που προσέφυγαν στο Δευτεροβάθμιο Οργανο και έβαλαν κάποια συμπληρωματικά στοιχεία στο φάκελο τους, τα οποία τελικά έπαιξαν σημαντικά ρόλο στην τελική απόφαση για να τους δοθεί άδεια θα ακολουθήσει και ο ΟΦΗ. ΓΓ αυτό και στο Ηράκλειο επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για θετική κατάληξη.
LIVE SPORT: «Πράσινο» Δερμιτζάκη για Κωνσταντόπουλο

 Ακόμα ένα όνομα φέρεται να προστέθηκε στη λίστα των γκολκίπερ που αναζητούν στον ΟΦΗ. έτσι ώστε να πλαισιώσουν με έναν έμπειρο γκολκίπερ tous Γουναρίδη και Αγριμάκη που έπεσαν στα «βαθιά» την περσινή περίοδο. Οι Κρητικοί φέρονται να έχουν στο μεταγραφικό στόχαστρο τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, ο onoios θα μείνει ελεύθερο5 στο τέλος του μήνα από την ΑΕΚ. με τον Δερμιτζάκη να έχει ανάψει ήδη το «πράσινο» φως για να ξεκινήσουν οι διαπραγματευθεί με τον 34χρονο γκολκίπερ. 0 «Dimi» την περίοδο που ολοκληρώθηκε είχε 2U συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τη φανέλα των Κιτρινόμαυρων Όσον αφορά τους Κυριακίδη και Αναστασόπουλο, για τους οποίous επίσης υπάρχει ενδιαφέρον, η περίπτωση του πρώτου δεν θα προχωρήσει, καθώς φέρεται να έχει κλείσει στην Ξάνθη, ενώ ο δεύτερος συγκεντρώνει tis i6ies πιθανότητες anoKmons με τον Κωνσταντόπουλο.
Γάτα: Έχει τον πρώτο λόγο σε όλα o Δερμιτζάκης
Οι κινήσεις tou ΟΦΗ στο μεταγραφικό παζάρι φέρουν τη σφραγίδα του Παύλου Δερμιτζόκη. Τόσο ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, όσο και ο Κρίστιαν Νέμεθ αποτελούν εισηγήσεις του Καβαλιώτη τεχνικού, ο οποίος εμπιστεύεται με κλειστά μάτια τον άνθρωπο που του πρότεινε και τον Έλληνα τερματοφύλακα και τον Ούγγρο στράικερ. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες από το ίδιο μαγαζί που ενδιαφέρον τον Δερμιτζάκη, αλλά στον ΟΦΗ κρατούν ορισμένες επιφυλάξεις επειδή στο παρελθόν έμπλεξαν σε περιπέτειες με προσφυγές και αποχωρήσεις παικτών που διατηρούσαν καλές σχέσεις με τον ατζέντη, ο οποίος πρότεινε τον Dimi και τον Νέμεθ… Η ουσία, πάντως, είναι ότι ο Δερμιτζάκης πήρε τα κλειδιά στον ΟΦΗ και σχεδιάζει μόνος του το ράστερ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook